Wij willen samen met de zorgondernemers in Nederland de kwaliteit van zorg en welzijn borgen. Op basis van input van de bestaande KenniZ-leden hebben wij de systematiek van de bijdrage vanaf 1 januari 2021 aangepast. De prijs is gebaseerd op het totaal aantal bewoners van alle locaties opgeteld.

Pakket 1: 0-11 bewoners € 400 ex. btw

Pakket 2: 12-24 bewoners € 750 ex. btw

Pakket 3: > 25 bewoners € 1000 ex. btw

Geen locatie; ben je een starter en al lid van KenniZ? Dan ga je automatisch naar pakket 1.

Ben je een starter zonder locatie en nog geen lid van KenniZ? Dan betaal je het eerste jaar € 999 ex. btw. Lees hier meer over het startersprogramma.

  • Looptijd:

Na het ondertekenen van de overeenkomst ben je direct lid van de KenniZ platform. Vervolgens gaat het lidmaatschap in voor één (1) kalenderjaar. Je betaalt voor openstaande maanden van het kalenderjaar. Na verloop van deze periode wordt het lidmaatschap stilzwijgend verlengd met een periode van één (1) jaar, tenzij het lidmaatschap tegen het einde van de looptijd schriftelijk wordt opgezegd, met inachtneming van een opzegtermijn van tenminste (1) kalendermaand voor 1 januari van het opvolgende jaar.

  • Evaluatie:

KenniZ hecht veel waarde aan de ervaringen en feedback van de leden, daarom zullen wij altijd minimaal één keer per jaar een enquête houden onder onze leden en streven wij ernaar om jou aan het einde van het jaar even persoonlijk te contacten voor een evaluatiemoment.

  • Toestemming opslag van persoonsgegevens

Door het ondertekenen van deze lidmaatschapsovereenkomst, ga je akkoord met opname van gegevens en personalia in het ledenregister van KenniZ, alsmede opname in de mailinglijst voor periodieke communicatie. KenniZ hecht waarde aan het zorgvuldig en deugdelijk omgaan met personalia- en bedrijfsgegevens.

  • Vertrouwen is de basis

KenniZ staat open voor elke zorgondernemer, van starter tot een zorgorganisatie met meerdere zorglocaties. In alle openheid en vertrouwelijkheid streven wij samen met onze leden naar kwalitatieve goede zorg voor elke bewoner.

Leden waarbij de kwaliteit van zorg ter discussie staat, zullen vroeg of laat bezoek krijgen van de inspectie. Zij vervullen de rol om op basis van het vastgestelde toetsingskader een zorgorganisatie te bezoeken en te beoordelen. Vanuit KenniZ zullen wij deze rol nooit vervullen. Wij vinden het belangrijk dat elke zorgorganisatie de ruimte krijgt om te leren en te verbeteren en daarin bieden wij de helpende hand. Echter, mocht door de externe partijen aangetoond worden, dat een zorgorganisatie niet de motivatie heeft om te willen verbeteren en er bijvoorbeeld sprake is van zorgfraude, dan kan KenniZ besluiten om deze zorgorganisatie geen onderdeel meer te laten zijn van het kennisplatform.

Zie hier de algemene voorwaarden voor het lidmaatschap van KenniZ: klik hier 

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Download de KenniZ app en ontvang elke dag het nieuws van de kleinschalige zorg. Ontdek het voordeel en sluit aan als zorgpartner van KenniZ.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De business partners van KenniZ

Vegro logo 2021

LOGOSOVIB 1

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.55.22

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.59.33 copy

 

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.58.54

Portalise logo blauw staand met icoon en payoff

Rabobank

Logo Vitadent