Terug naar overzicht
Congres Thuis in het Verpleeghuis - 1 juli 2019

Het congres is geïnspireerd op het programmaplan van minister Hugo de Jonge: Thuis in het Verpleeghuis, Hiermee wil hij de beweging naar een verdere verbetering van de verpleeghuiszorg versterken. 

 

Ruim 2300 bezoekers waren aanwezig in 2018. KenniZ was vorig jaar ook aanwezig om te zien en te horen wat er allemaal speelt binnen de 'verpleeghuiszorg'. KenniZ hoopt op de samenkomst van reguliere zorgaanbieders en kleinschalige zorgaanbieders, want van elkaar leren & inspireren is hard nodig willen we samen de optimale zorg & welzijn bieden aan onze kwetsbare ouderen. Dit event is gratis en biedt meer dan 70 lezingen, workshops, praktijksessies en talkshows. 

Met inspirerende sprekers: Hugo de Jonge, Carin Gaemers en meer! 

Samen werken aan de ontwikkeling van de verpleeghuiszorg. Daar draait het jaarlijkse congres Thuis in het Verpleeghuis om. Drie speerpunten staan centraal: meer tijd en aandacht voor de bewoner, voldoende en enthousiaste zorgverleners én voortdurend leren en innoveren.

Kom en laat je inspireren op maandag 1 juli 2019 in de RAI Amsterdam!

Voor wie?

Het congres is bedoeld voor alle betrokkenen bij de verpleeghuiszorg. Zoals:

 • Verzorgenden, verpleegkundigen, specialisten ouderenzorg, activiteitenbegeleiders, paramedici
 • Bestuur, staf en beleid
 • HRM, ICT en facilitair
 • Cliëntenraden, OR, VAR en PAR
 • Zorgonderwijs en onderzoeksorganisaties, zoals docenten en onderzoekers
 • Studenten, zij-instromers en herintreders
 • Branche- en beroepsorganisaties en ministeries

Groot aanbod aan sessies

Onderwerpen zijn o.a.: welzijn, dementie, palliatieve zorg, veiligheid & hygiëne, innovatie en onderwijs & arbeidsmarkt. Doe kennis op van voorbeelden uit de praktijk en inzichten uit wetenschappelijk onderzoek. Luister ook naar de nieuwste landelijke beleidsontwikkelingen, en ga in gesprek met beleidsmakers. Wissel ervaringen uit en deel kennis met elkaar.

Het congres biedt meer dan 70 lezingen, workshops, praktijksessies en talkshows. Laat je als deelnemer ook inspireren op het kennisfestival. Hier vind je naast heel veel kennis ook de nieuwste technische snufjes, een selfie-corner en nog veel meer. Op het festivalterrein kan je allerlei activiteiten in de praktijk ervaren.

Bekijk ook onze speciale congreswebsite! Hierop staan binnenkort de nieuwste keynote sprekers, het aanbod aan sessies en actuele updates over het congres.

Het congres is geïnspireerd op het programmaplan van minister Hugo de Jonge: Thuis in het Verpleeghuis, Hiermee wil hij de beweging naar een verdere verbetering van de verpleeghuiszorg versterken. 

Datum, tijd en locatie

 • Datum: maandag 1 juli 2019
 • Tijd: 9.00 tot 17.00 uur
 • Locatie: RAI Amsterdam

Ben jij erbij op 1 juli 2019?

 • Meld je dan hier aan en krijg als eerste de mogelijkheid om een keuze te maken uit het workshopaanbod! Deelname is gratis.
ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Bekijk nog meer voordeel van KenniZ met het Premium Lidmaatschap en sluit je aan.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De KenniZ coöperatie

logo kleemans

logo careportal

logo eldercare

logo westerveld en vossers

Schermafbeelding 2018 06 07 om 13.45.20 copy