Terug naar overzicht
De Veldkeuken: werk maken van gezond en lekker eten in de zorg

In het programma ‘De Veldkeuken’ inspireren topchefs als Gerrit Greveling, Yuri Verbeek en Moshik Roth de deelnemers om gezonde en smaakvolle maaltijden te bereiden voor mensen met een aandoening.

De Veldkeuken bestaat uit vier afzonderlijke sessies over een specifiek thema, op steeds een andere locatie. De Veldkeuken is Kennis, Koken en Proeven. In de bijeenkomsten worden concrete oplossingen aangedragen die zorgchefs kunnen inzetten bij het versterken van de gezondheid en welbevinden van hun cliënten, patiënten, bewoners en het milieu. Door (chef)koks en verantwoordelijken voor voeding binnen zorginstellingen bij elkaar te brengen worden zij via interactie en de beleving van alle zintuigen geïnspireerd en gemotiveerd om zelf aan de slag te gaan.

Ga je mee op ontdekkingsreis? Meld je voor 1 mei aan!

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

*Stichting Eten + Welzijn is de inhoudelijke kennispartner van KenniZ op gebied van voeding, welzijn & hospitality 

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Bekijk nog meer voordeel van KenniZ met het Premium Lidmaatschap en sluit je aan.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De KenniZ coöperatie

logo kleemans

logo careportal

logo eldercare

logo westerveld en vossers

Schermafbeelding 2018 06 07 om 13.45.20 copy