Terug naar overzicht
Jill Mulder / Genus.Care wint de Dragons Den

Afgelopen woensdag hadden we tijdens de Dag van de Zorgondernemer een verrassingselement tijdens de lunch...
Een Dragons Den met 3 pitches, gegeven door fantastische ondernemers die graag op een innovatieve manier hun steentje in de zorg willen bijdragen. De start-ups Health-ThingGenus Care en TONOS Care hebben hun visie in 5 minuten overgebracht en daarna nog enkele moeilijke vragen vanuit de jury en het publiek beantwoord om het verhaal helemaal rond te maken.


Bij ons kon er maar 1 de winnaar zijn. De jury besloot na goed overwegen dat Jill Mulder van Genus Care, met hun unieke Home Care System, het meest voor de kleinschalige zorg kon betekenen.

Genus.Care

Familie en vrienden kunnen foto's met mij delen en beeldbellen. Maar ik ben veel meer, door de unieke ingebouwde sensoren kun je als mantelzorger ook op afstand een oogje in het zeil houden. De slimme sensoren registreren het dagritme van jouw ouder zonder de privacy te schenden. De sensoren bevatten geen camera waardoor er geen beelden worden gemaakt en ook geen geluiden worden geregistreerd.

Ik ben zeer makkelijk in gebruik en de bijbehorende app is zeer gebruiksvriendelijk. Eenzaamheid wordt teruggedrongen en langer zelfstandig thuis wonen is binnen handbereik.

TONOS Care

TONOS is een slimme, digitale oplossing die zorgprofessionals snel en flexibel optimale capaciteitsplanning en looproutes laat maken. De zorgvraag wordt in enkele seconden automatisch gebalanceerd met de beschikbare personele capaciteit. De uitkomsten helpen om zonder hollen of stilstaan de juiste zorg op het juiste moment te leveren. Clientvriendelijk en prettig voor de zorgprofessional. En met minder FTE's.

Health-thing

De druk op het zorgsysteem is hoog en stijgt alleen maar. Zorgprofessionals zijn een essentiële schakel om de continuïteit te waarborgen. Hun intrinsieke drijfveer brengt hen ver, maar de rek is eruit. Tijd om te zorgen voor de zorgprofessionals. Met dit project van Health-Thing leren zorgmedewerkers van elkaar om te werken aan meer veerkracht. Zo blijven ze gemotiveerd en behouden voor de zorg.

Loop je steeds meer op je tenen? Of moet je de draad weer oppakken na overspanning, ziekte, klachten of een andere uitdaging? Je bent niet alleen in je zoektocht. Op Health-Thing® vind je mensen die dezelfde uitdagingen hebben als jij. Leer van hen én met hen hoe je er beter uit komt. Zo werk je samen sneller aan een beter welzijn.

 

Ook via deze weg willen we Genus Care graag nog eens van harte feliciteren en wensen ze alle 3 veel succes in de toekomst.
Keep up the good work!

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Download de KenniZ app en ontvang elke dag het nieuws van de kleinschalige zorg. Ontdek het voordeel en sluit aan als zorgpartner van KenniZ.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De business partners van KenniZ

Vegro logo 2021

LOGOSOVIB 1

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.55.22

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.59.33 copy


Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.58.54

Portalise logo blauw staand met icoon en payoff

Rabobank