Terug naar overzicht
Eerste Start-up voor de startende zorgondernemer een groot succes

De bijeenkomst werd door de aanwezigen zorgondernemers gecomplimenteerd en samen gevat als volgt: 

'Laagdrempelig, veel inhoudelijke tips, direct antwoord op je vragen en je krijgt de mogelijkheid om met de collega 'startende' zorgondernemer te sparren. Het bezoeken van een unieke kleinschalige woonzorglocatie geeft direct inspiratie en de tips van de aanwezige ervaren zorgondernemers helpen je direct op weg'. 

Benieuwd naar de volgende KenniZ Start-up bijeenkomst? Woensdag 5 juni 2019 is de volgende bij een unieke woonzorglocatie in Nederland 

De Start-up biedt de startende zorgondernemer in Nederland het lerend netwerk. Door met elkaar in gesprek te gaan, ideeën uit te wisselen en te sparren met experts, krijgt u de handvatten om uw droom/visie te vertalen naar uw eigen zorgonderneming. U wordt het gehele traject ondersteund en op weg geholpen bij alle stappen binnen het ondernemen van de kleinschalige zorg. Bij het realiseren van uw kleinschalige woonvorm is het belangrijk dat er voldoende financiering beschikbaar is. Er kunnen pas definitieve keuzes worden gemaakt over de omvang en vormgeving van de woonvorm, wanneer het duidelijk is of de plannen haalbaar en betaalbaar zijn. Van een geschikte locatie, tot een sluitende zorgexploitatie en het operationeel krijgen van uw locatie, deze thema’s staan centraal bij de KenniZ Start-up sessies. Vanuit het KenniZ lidmaatschap wordt vier keer per jaar deze sessie georganiseerd voor de startende zorgondernemer. 

Schrijf u nu in: klik hier 

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Bekijk nog meer voordeel van KenniZ met het Premium Lidmaatschap en sluit je aan.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De KenniZ coöperatie

logo kleemans

logo careportal

logo eldercare

logo westerveld en vossers

Schermafbeelding 2018 06 07 om 13.45.20 copy