Terug naar overzicht
Vandaag info sessie KenniZ bij Moriahoeve in Woudenberg
Vandaag samen met 15 zorgondernemers de KenniZ info sessie bij de kleinschalige woonzorgboerderij Moriahoeve in Woudenberg!
Centraal tijdens deze middag staan uw vragen ten aanzien van de Financiën & Actualiteiten in de Zorg en de AVG-wetgeving in de praktijk.
 
De overgang van PGB naar ZIN, de wet DBA, inzet & risico’s van ZZP’ers en naleven van de Good Governance Code, brengen veel vragen met zich mee voor (kleinschalige) zorgondernemers. Zij nemen u in vogelvlucht mee in deze ontwikkelingen. Het tweede onderdeel van de middag gaat over de AVG-wetgeving in de praktijk. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) is namelijk gestart met een verkennend onderzoek om te achterhalen hoe goed organisaties de nieuwe Europese privacyregels naleven. Ook organisaties in de zorg worden meegenomen in de steekproef.
 
U kunt direct uw (praktische) vragen stellen, die u wellicht al bent tegengekomen tijdens de implementatie van de AVG binnen uw eigen zorgorganisatie.
 Kortom, een inspirerende middag met elkaar!
 
Wilt u ook graag een info sessie bijwonen? De eerst volgende is op dinsdag 18 december. Dan staan we stil bij de eindejaarstips en infectiepreventie verantwoordelijkheid voor de zorgondernemer. Schrijf u vandaag nog in!
ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Bekijk nog meer voordeel van KenniZ met het Premium Lidmaatschap en sluit je aan.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De KenniZ coöperatie

logo kleemans

logo careportal

logo eldercare

logo westerveld en vossers

Schermafbeelding 2018 06 07 om 13.45.20 copy