Terug naar overzicht
Persbericht: Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen en KenniZ gaan elkaar versterken

Met trots presenteren wij de samenwerking tussen de Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen en KenniZ. KenniZ was al geruime tijd op zoek naar de juiste expert op het gebied van hulpmiddelen, innovatie, vergoedingenstructuur en specifieke scholingen. Want de wereld van de inzet hulpmiddelen is complex en zal alleen maar lastiger worden met de toenemende vraag en complexiteit van de zorgvragen. Vegro biedt de juiste expertise die ook de zorgondernemers van kleinschalige woonzorg initiatieven verder wil helpen, mede door kennis delen en slimme oplossingen te bedenken.

Vegro is de afgelopen jaren enorm gegroeid. In 2000 leverde dat de derde vennoot op; René Kamerbeek trad toe tot het team. Na een jarenlange succesvolle samenwerking was het tijd om het stokje over te dragen. René werd door Corien en Simone in 2010 aangewezen om de ‘Vegrokar’ verder te trekken. Ruim drie decennia later is Vegro hét Expertisecentrum voor Hulpmiddelen. Met een landelijke dekking aan winkels en uitleenpunten, een webwinkel en meerdere distributiecentra voor de uitleen, verkoop en verhuur van verpleegartikelen en hulpmiddelen. Vegro stelt klanttevredenheid voorop en hebben een regionale invulling van de organisatie. Zo staat de klant altijd centraal bij Vegro:

Wij willen graag dat u de kwaliteit van uw leven zelf bepaalt. Positieve gezondheid – dat is ons uitgangspunt, aldus René Kamerbeek’.

Vegro is hierbij ook ons expertisecentrum voor hulpmiddelen,

De uitgangspunten van de Vegro:

• De mens staat centraal

• Uitgaan van het positieve, niet van obstakels en belemmeringen

• Focus op gezondheid in plaats van ziekte. Wat is er wél mogelijk?

• Eigen regie voeren over fysieke, emotionele en sociale uitdagingen

We matchen bij de visie en missie van KenniZ en dat zien wij veel terug bij de zorgondernemers in heel Nederland. Samen kunnen we de grote stroom van ouderen, die straks warm & net als thuis, veilig en geborgd willen wonen. Samenwerken is de sleutel!

 

Publieksacademie

Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen wil mensen graag helpen om langer zelfstandig te kunnen (blijven) functioneren. Het delen van kennis is hier een onderdeel van. Met de Publieksacademie informeert Vegro over diverse onderwerpen. Dat doen ze door inspirerende lezingen te geven binnen het thema positieve gezondheid. Het programma wordt doorgaans gevuld met lezingen van

professionals en experts uit verschillende vakgebieden. Tijdens de Publieksacademie kunnen bezoekers op meerdere momenten vragen stellen aan het Expertisecentrum.

Zie hier meer informatie over de publieksacademie, ook direct voor KenniZ leden toegankelijk 

Evenementen en trainingen

Vegro organiseert regelmatig evenementen voor haar klanten. Uiteraard zijn deze ook voor KenniZ leden toegankelijk. Daarnaast biedt Vegro Academie een breed pakket aan trainingen voor de zorgprofessionals op uiteenlopende gebieden als fysieke belasting, verbindende communicatie en wet- en regelgeving. Vegro helpt zo de KenniZ leden aan de juiste expertise om hun bewoners optimaal te kunnen bedienen en verzorgen.

Maak persoonlijk kennis met de Vegro op de Dag van de Zorgondernemer op donderdag 28 mei en er is ook tijd & aandacht om te sparren over jouw vraagstukken.

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Bekijk nog meer voordeel van KenniZ met het Premium Lidmaatschap en sluit je aan.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De KenniZ coöperatie

logo kleemans

logo careportal

logo eldercare

logo westerveld en vossers

Schermafbeelding 2018 06 07 om 13.45.20 copy