Terug naar overzicht

Wil je weten wat er van je verwacht wordt met betrekking tot verantwoorde personeelssamenstelling, hoe je daar invulling aan kan geven en welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn?  Wil je met collega’s verkennen welke mogelijkheden er zijn om tot slimme oplossingen te komen voor de beschikbaarheid van een arts, voldoende toezicht in de huiskamer of voldoende bevoegde en bekwame medewerkers? Of heb je andere vragen op het gebied van scholing, teamontwikkeling, slim roosteren of een toekomstgericht strategisch personeelsplan?

Tijdens de info sessie van maandag 4 november behandelen we het thema: Verantwoorde personeelssamenstelling. Voor dit thema slaan KenniZ en Vilans, vanuit het programma Waardigheid en Trots op locatie, de handen in één.

Wat mag je verwachten tijdens deze info sessie?

We delen kennis en inspiratie.  Experts nemen u mee in de context gebonden normen verantwoorde personeelssamenstelling. We gaan met elkaar in gesprek over wat dit betekent voor een integrale aanpak vanuit je visie op persoonsgerichte zorg, je personeelsbeleid, scholing en kwalificatie van medewerkers, vrijwilligers en samenwerkingsmogelijkheden. Met collega zorgondernemers delen we casuïstiek, praktische ervaringen, voorbeelden en tips.  

Agenda & programma

12.30 - 13.00 uur: Inloop met koffie en thee

13.00 - 15.00 uur: Plenaire toelichting door Experts:

Diana Kole (Senior kennismanager bij Vilans, Waardigheid en trots op locatie) Barbara de Kort (Adviseur zorg en Coach Waardigheid en Trots) en Deanie van Tuijl (Directeur KenniZ). 

15.00 - 15.30 uur: Netwerkpauze 

15.30 - 16.30 uur: Rondetafelgesprekken met zorgondernemers onderling rondom ingebrachte casuïstiek 

16.30 – 17.00 uur: afsluiting in de groepen

17.00 uur: afsluitende netwerkborrel

Datum, locatie en aanmelden

Datum: Maandag 4 november 2019 van 12:30-17:30 uur 

Locatie: Wij zijn dit keer te gast bij Vilans. Bezoekadres: Catharijnesingel 47, 3511 GC Utrecht. Zij zitten in het centrum van Utrecht. Goed bereikbaar vanaf het centraal station, maar ook via de wegen rondom Utrecht. Kom bij voorkeur met het OV of parkeer in de dichtbij zijnde parkeergarage. Zie hier de volledige routebeschrijving

Deelname is kosteloos. In verband met catering is aanmelding verplicht. Mocht je onverhoopt niet kunnen dan  graag weer tijdig afmelden. 

Aanmelding graag hier:

Invalid Input
Vul uw organisatie in
Vul een contactpersoon in
Vul een contactpersoon in
Vul een contactpersoon in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Meer inhoudelijke informatie/achtergrond informatie voor deze info sessie: 

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Bekijk nog meer voordeel van KenniZ met het Premium Lidmaatschap en sluit je aan.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De KenniZ coöperatie

logo kleemans

logo careportal

logo eldercare

logo westerveld en vossers

Schermafbeelding 2018 06 07 om 13.45.20 copy