Terug naar overzicht

Als zorginstelling beschik je over zeer privacygevoelige gegevens van cliënten, medewerkers en relaties. Je dient aan allerlei verplichtingen te voldoen omtrent informatiebeveiliging ten behoeve van het kunnen garanderen van de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en integriteit van jouw data. Het onderwerp staat hoog op de agenda’s, bewustwording is gegroeid en er zijn diverse maatregelen getroffen. Tegelijkertijd nemen risico’s toe en zijn er regelmatig incidenten in het nieuws. Vragen die we horen zijn o.a.: Wanneer zijn we in control? Hoe vertalen we theorie naar praktijk? Hoe houden we het werkbaar?

Kleemans organisatieadvies heeft een lerend netwerk concept uitgewerkt rondom Informatiebeveiliging en AVG, tijdens deze inspiratiesessie willen we dit lerend netwerk presenteren en alle behoeftes en wensen rondom deze thema’s inventariseren.

Wat kan je verwachten tijdens deze inspiratiesessie?

Je wordt bijgepraat over ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging en AVG. Er komen thema’s aan bod die onder de deelnemers leven. In een interactief deel worden ervaringen en best practices uitgewisseld die kunnen inspireren tot verdere verdieping van het onderwerp binnen jouw organisatie. Deze sessie wordt begeleid door kenniZ experts Mark Jochims en Marly Dekkers van onze Founding partner Kleemans organisatieadvies. Om te komen tot een thema voor het interactieve deel worden vooraf de vragen die leven onder de deelnemers geinventariseerd.

Aan het einde van de middag zal er een vragenronde zijn waar je kunt meedenken over eventuele vervolgbijeenkomsten. Deze is dan specifiek gericht op één thema, zodat je hierover nog meer inhoudelijke kennis vergaart.

 

Programma

12.30 - 13.00 uur: Inloop met koffie en thee

13.00 - 13:45 uur: Introductie Lerend netwerk Informatiebeveiliging & AVG

13:45 - 14.15 uur: Bespreken behoeften en vragen van deelnemers rondom dit thema

14.15 - 14.45 uur: Netwerkpauze 

14.45 – 16.00 uur: Interactieve themabespreking

16:00 - 17.00 uur: Inventarisatie van thema’s voor vervolgbijeenkomsten

Datum & locatie 

Datum:  11 juni 2020 van 12.30-17.00 uur 

Locatie: Kleemans, Bolbergseweg 12A, 4854 NG in Bavel

Ben je lid van KenniZ? Dan is deze inspiratiesessie gratis voor twee personen. Wil je met meer collega's komen, dat kan! De kosten daarvan zijn 79,00 euro ex btw per persoon. 

Ben je (nog) niet lid van KenniZ? Dan zijn de kosten 79,00 euro (ex. btw) per persoon.

Annuleringsbeleid

Kan je toch niet aanwezig zijn? Dan graag 24 uur van tevoren afmelden bij het secretariaat van KenniZ. Bij no-show brengen wij € 79,00 per aanmelding in rekening voor reeds gemaakte eventkosten, organisatie & food waste.

Inschrijven

Heb je een specifieke vraag of worstel je met een onderwerp, vermeld dit bij het aanmelden en beinvloed op deze manier de inspiratiesessie. Geef dit aan in het aanmeldformulier en een expert neemt op voorhand contact met jou op. 

Invalid Input
Vul uw organisatie in
Vul een contactpersoon in
Vul een contactpersoon in
Vul een contactpersoon in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
 

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Bekijk nog meer voordeel van KenniZ met het Premium Lidmaatschap en sluit je aan.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De KenniZ coöperatie

logo kleemans

logo careportal

logo eldercare

logo westerveld en vossers

Schermafbeelding 2018 06 07 om 13.45.20 copy