Terug naar overzicht
Jaarlijkse seminar november: 'De Dag van de zorgondernemer 2021'

Wij staan deze dag stil bij de hedendaagse uitdagingen, maar maken ook de brug naar de toekomst. Innovatie is key!

In het huidige zorglandschap vraagt het zowel vanuit de zorgondernemer, als vanuit VWS, IGJ, Nza en alle betrokken partijen nu om kennis & lef. Met als doel onze gezamenlijke missie te realiseren, alle kwetsbare bewoners, een warm & veilig thuis te bieden. Samen staan we sterk in de kleinschalige zorg!

 

Kennis uitwisselen & beleven

De belangrijkste peilers innovatie, kwaliteit, financieel en personeel vormen de rode draad van dit seminar. De keynote sprekers vertellen hun verhaal, ervaringen en visie hierover. Gedurende de dag is er ruimte en tijd om aan workshops mee te doen en om in gesprek te gaan met experts en zorgcollega's. Op het plein wordt je verrast door de innovatiemarkt en andere ludieke acties.   

 • Op welke wijze kan innovatie de kleinschalige zorg laten ontwikkelen? 
 • Welke rol speelt data binnen de particuliere sector en op welke wijze kan 'transparantie' de zorg toekomstbestendig maken?
 • Welke rol spelen de grotere zorgondernemers binnen het particuliere zorgdomein en de buitenlandse investeerders erachter? 
 • Op welke wijze kunnen wij de kwaliteit & welzijn van zowel de bewoners als het zorgpersoneel versterken & vergroten? 

Wat mag je verwachten? 

Een dag vol inspiratie & energie en een gemêleerd publiek van zorgondernemers tot starters en van kwaliteitsmanager tot CEO.

 

Schermafbeelding 2020 02 10 om 20.12.38

 

 

Early bird actie

Tot 1 juli 2021 kan je profiteren van een fikse korting op de toegangskaart. Naast dat als je als zorgpartner van KenniZ 1 gratis toegangskaart krijgt, kost een tweede kaart of meer dan 300 euro ex btw ipv van 350 euro ex btw. Ben je (nog) geen zorgpartner, dan profiteer je ook van een korting en betaal je 460 euro ex btw voor een toegangskaart ipv 500 euro ex btw.

 

Ben jij erbij?

 • Zet het seminar alvast in je agenda en meld je aan voor een toegangskaart. Wist je dat je als zorgpartner van KenniZ direct 1 toegangskaart gratis kan activeren?
 • Op de website volgt stap voor stap het programma; wie gaat er spreken, welke workshops worden aangeboden en uiteraard nog veel meer mooie dingen.
 • Uiteraard volgt het KenniZ platform alle richtlijnen van het RIVM rondom corona op de voet.

Datum, Locatie & Kosten 

 • Datum: Donderdag 18 november 2021
 • Locatie: Omgeving Utrecht
 • Ben je zorgpartner van KenniZ? Dan krijg je 1 toegangskaart gratis t.w.v 350 euro. Je dient deze nog wel te activeren. Dat kan onderaan deze pagina bij 'Aanmelden & activeren gratis toegangskaart'. Je kan uiteraard meer toegangskaarten kopen. De early bird actie loopt tot 1 juli 2021, de kosten van een toegangskaart is dan 300 euro ex btw. 

 • Ben je (nog) geen zorgpartner, dan zijn de kosten voor een toegangskaart 500 euro ex btw. Met de early bird actie, kan je een toegangskaart kopen voor 460 euro ex btw tot 1 juli 2021.                   

Reeds geactiveerde toegangskaart seminar 2020

Had jij al een toegangskaart geactiveerd (en betaald) voor het seminar 2020, die geannuleerd werd ivm corona. Dan blijft deze uiteraard geldig en hoef je niet het opnieuw te activeren. Voor 1 juli ontvang je een email met de bevestiging. Heb je deze na 1 juli nog niet ontvangen, stuur dan een email naar het KenniZ secretariaat.

 

Annuleringsbeleid (** gratis toegangskaart)

Wanneer je de gratis toegangskaart hebt geactiveerd, maar toch niet kan komen, graag 5 werkdagen van te voren afmelden. Bij no-show brengen wij de kosten per afmelding in rekening voor reeds gemaakte eventkosten, organisatie & food waste. Als je voor een toegangskaart hebt betaald, wordt het geld alleen geretourneerd, wanneer de afmelding 6 weken of eerder is voorafgaand het event.

Aanmelden  

Invalid Input
Invalid Input
Vul uw organisatie in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een contactpersoon in
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Download de KenniZ app en ontvang elke dag het nieuws van de kleinschalige zorg. Ontdek het voordeel en sluit aan als zorgpartner van KenniZ.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De partners van KenniZ

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.46.54

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.50.56

 

 

LOGOSOVIB 1

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.55.22

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.16.51

 

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.49.20

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.59.33 copy

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.58.54

Logo hd architecten