Terug naar overzicht
Trots op de samenwerking tussen Kamer van Koophandel Rotterdam, Gemeente Rotterdam en KenniZ: Het kennisplatform voor zorgondernemers! Door de krachten te bundelen kunnen wij ons ook inzetten voor de toekomstige (startende) ZZP'ers in de Zorg!
 
Op donderdag 17 oktober 2019 organiseren we met elkaar de actuele thema's voor de ZZP'er in de Zorg! Door middel van expert sessies gaan we samen aan de slag met de thema's: 
  • 'HRM voor de ZZP' door Marije Meintjes en Mireille Lettinga van 3MENSionaal. 
  • 'Financiën & Belasting' door Roland Stokman van Westerveld en Vossers.
  • 'Profilering op Linkedin' door Willem-Jan Hahn en Renz Harzing van Outgrow.  
Ben je actief als zzp’er in de zorg en zoek je nieuwe manieren om klanten te vinden en te binden? Hoe bepaal je straks jouw uurtarief en hoe ga je passende opdrachten via bemiddelingsbureaus vinden? Op welke wijze speelt de  AVG een rol en ga je om met de diverse financeringsvormen in de zorg? Meld je dan nu aan voor het event 'Passievol Ondernemen in de Zorg' op donderdag 17 oktober 2019 in Rotterdam. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de gemeente Rotterdam in samenwerking met de Kamer van Koophandel en KenniZ, het kennisplatform voor zorgondernemers in Nederland. 
 
Tijdens de kennisavond, die plaatsvindt op het OnderNemerSplein in Rotterdam, krijg je antwoord op al je ondernemersvragen. We richten ons specifiek op ondernemers in de zorg omdat we zien dat het een groeisector is met veel kansen voor zelfstandigen.
 
Na een plenaire opening door een inspirerende keynote zijn er workshops over verschillende onderwerpen zoals wet- en regelgeving (o.a. participatiewet), financiën, belasting AVG - persoonsgegevens en HRM-vraagstukken voor de ZZP'er in de Zorg. Je kunt hier je vragen bespreken met andere ondernemers en experts. De avond is gratis en er wordt voor een lekkere maaltijd gezorgd. Zien we je donderdag 17 oktober? Wees welkom!
 
Locatie: OnderNemerSplein Rotterdam. Blaak 40, 3011 TA Rotterdam - Open in Google Maps
Datum: donderdag 17 oktober 2019
Tijd: 16:30 - 21:00 uur
Prijs: Gratis
 
ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Bekijk nog meer voordeel van KenniZ met het Premium Lidmaatschap en sluit je aan.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De KenniZ coöperatie

logo kleemans

logo careportal

logo eldercare

logo westerveld en vossers

Schermafbeelding 2018 06 07 om 13.45.20 copy