Terug naar overzicht

Schermafbeelding 2018 03 21 om 12.53.37 copy copy

Je hebt een droom, een eigen visie op zorg

 

Je wilt het graag anders doen in de zorg

 

Je gelooft in tijd en aandacht voor jouw cliënt 

 

Hoe dit te vertalen naar een concreet plan voor een eigen zorgonderneming?

 

KenniZ Start-up biedt de startende zorgondernemer in Nederland het lerend netwerk. Door met elkaar in gesprek te gaan, ideeën uit te wisselen en te sparren met experts, krijg je de handvatten om jouw droom/visie te vertalen naar een eigen zorgonderneming. Je wordt het gehele traject ondersteund en op weg geholpen bij alle stappen binnen het ondernemen van de kleinschalige zorg. Bij het realiseren van joouw kleinschalige woonvorm is het belangrijk dat er voldoende financiering beschikbaar is. Er kunnen pas definitieve keuzes worden gemaakt over de omvang en vormgeving van de woonvorm, wanneer het duidelijk is of de plannen haalbaar en betaalbaar zijn. Van een geschikte locatie, tot een sluitende zorgexploitatie en het operationeel krijgen van jouw locatie, deze thema’s staan centraal bij de KenniZ Start-up sessies. Vanuit het KenniZ lidmaatschap wordt vier keer per jaar deze sessie georganiseerd voor de startende zorgondernemer. 

Thema

Tijdens deze bijeenkomst staat het volgende onderwerp centraal: 'Huisvesting & Zichtbaarheid voor de startende zorgondernemer' 

1. Hoe vind je de geschikte locatie: rol van de gemeente etc.

2. Wat zijn de eisen & wensen ten aanzien van huisvesting? Passen deze bij jouw doelgroep?

3. Zijn er voldoende bewoners in de omgeving die in aanmerking (willen) komen voor een verblijfplaats in de kleinschalige woning?

Wij vragen je op voorhand vragen aan te leveren, zodat de experts zich hierop kunnen voorbereiden. 

Agenda 

12.30 - 13.00 uur: Inloop met koffie & thee

13.00 - 14.30 uur: Plenaire sessie door onze inhoudelijke experts die stilstaan bij jouw droom/visie op zorg en deze vertalen naar een concreet operationeel plan.

14.30 - 15.00 uur: Netwerken 

15.00 - 16.30 uur: Interactief aan de slag ‘Je eigen zorgonderneming realiseren’. Je krijgt de ruimte om met andere zorgondernemers en experts te sparren. 

16.30 - 17.00 uur: Centraal bespreken, ruimte voor vragen & terugkoppeling

17.00 uur: Afsluiting 

Datum, locatie en aanmelden

Datum: Donderdag 12 december 12:30-17:00 uur - verplaatst ivm locatie (eerst 6 november)

Locatie: Elke keer bij een unieke zorgondernemer op locatie. Dit keer zijn we te gast bij Hans den Hartog, directeur Nova Zembla Zorg. 

Bezoekadres: Het Witte Huis Endegeesterlaan 4, 2342 CZ in Oegstgeest 

Als startende zorgondernemer kan je eenmalig toetreden aan dit Lerend Netwerk ‘Start-up’, voor 99,00 euro (ipv. 149,00 euro per bijeenkomst) voor de eerste bijeenkomst. 

* Wil je daarna blijvend toetreden tot het lerend netwerk voor de startende zorgondernemer, dan is een Premium Lidmaatschap van KenniZ een vereiste. Voor slechts 325,00 euro per jaar wordt u al lid met uw startende zorgonderneming.

* Een Start-up sessie kan door te weinig aanmeldingen geannuleerd worden, we brengen je hiervan tijdig op de hoogte. 

Schrijf je nu in voor de vierde start-up sessie van 2019: 

Invalid Input
Vul uw organisatie in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Invalid Input

U wordt tijdens de Start-up sessies ondersteund door het volgende team vanuit KenniZ: 

Schermafbeelding 2019 02 03 om 14.12.42  

Lydia van Ravenhorst (Bestuurder - Woonzorgboerderij Moriahoeve). Oprichter van de kleinschalige woonvorm Woonzorgboerderij Moriahoeve met dagactiviteiten, het ontmoetingscentrum in Woudenberg dorp. 'Graag begeleid ik mensen die net als wij een droom hebben voor kwetsbare mensen een kleinschalige woonvorm te realiseren op het platteland. Alle kennis die we zelf hebben opgedaan is uiteraard om te delen en te vermenigvuldigen. Graag gunnen we anderen ook een mooie zinvolle werk- en woonomgeving!'

Schermafbeelding 2019 02 03 om 14.12.13 copy copy copy

Carlie Geerts (Directeur zorg - De Eemhorst en Klein Houtdijk). Carlie heeft meer dan 40 jaar ervaring in de zorg. Met zijn achtergrond als verpleegkundige is hij directeur geweest van enkele grote - en kleinschalige woonzorginitiatieven. De leiding over de dagelijkse zorg binnen de Eemhorst en Klein Houtdijk is in handen van Carlie Geerts. Vanuit zijn kennis en kunde ondersteunt hij graag de startende zorgondernemer binnen de kleinschalige zorg. 

Schermafbeelding 2019 02 03 om 14.22.15

Deanie van Tuijl (Directeur KenniZ). Met mijn energie en positieve levenshouding, zet ik mij in voor de ontwikkeling van (unieke)zorgconcepten. Met mijn kennis en werkervaring bied ik een breed palet voor de ontwikkeling en vormgeving van particuliere zorgconcepten door kwaliteiten als ondernemingschap, kwaliteit van zorg en facilitaire expertise, te bundelen binnen het KenniZ platform. Momenteel ondersteun ik het zorgconcept' Huize Widaad' (betaalbaar kleinschalig wonen voor ouderen met een zware zorgvraag) en 'Zorgerf Berkelland', waarbij wonen in het groen in een boerderij sfeer centraal staat en zorgconcept 'Jacobshofje'; hofjeswoningen voor ouderen met een lichte zorgvraag. 

Op basis van jouw vragen, bieden wij de overige experts binnen het KenniZ platform de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij de Start-Up sessies. Denk daarbij aan een expert op financieel gebied, beleid & wetgeving, ICT, vastgoed, etc. Op die manier ben je altijd verzekerd dat je door de juiste kennis & ervaringen binnen de kleinschalige zorg op gang wordt geholpen. 

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Bekijk nog meer voordeel van KenniZ met het Premium Lidmaatschap en sluit je aan.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De KenniZ coöperatie

logo kleemans

logo careportal

logo eldercare

logo westerveld en vossers

Schermafbeelding 2018 06 07 om 13.45.20 copy