Terug naar overzicht

LET OP: Vanwege de Coronamaatregelen is dit event verplaatst naar donderdag 29 oktober 2020. Had je al een toegangskaart geactiveerd en/ of kaart(en) gekocht? Deze blijven uiteraard van kracht. 

 

Samen werken aan steeds betere zorg voor onze ouderen vanuit een kleinschalige zorg gedachten. Daar draait het seminar de 'Dag van de Zorgondernemer' om. Drie speerpunten staan centraal: kracht van de kleinschalige zorg, samenwerken richting de toekomst en het zorgondernemingschap. Laat je inspireren op 29 oktober 2020 in The Colour Kitchen in Utrecht. 

De afgelopen twee jaar hebben voorgaande seminars zich gericht op de Groei en Passie van de zorgondernemer binnen de kleinschalige zorg. Dit jaar brengen wij die samen met LEF. In het huidige zorglandschap, met de grote uitdagingen binnen de langdurige zorg, vraagt het zowel vanuit de zorgondernemer, als vanuit VWS, IGJ, Nza en alle betrokken partijen nu om LEF. Met als doel onze gezamenlijke missie te realiseren, alle kwetsbare ouderen die 24 uurs zorg nodig hebben, een warm & veilig thuis te bieden. Wij willen met jou tijdens deze dag stil staan bij de hedendaagse uitdagingen, maar ook met elkaar een blik in de toekomst werpen. 

Schermafbeelding 2020 02 10 om 20.12.38

Kennis, uitwisselen & beleven

Door inspirerende sprekers, praktijkvoorbeelden van collega zorgondernemers, in gesprek met VWS, IGJ en andere belangrijke actoren binnen de zorg, gaan we samen de taboe's in de zorg niet uit de weg. We bediscussieren deze en gaan op zoek naar een nieuwe manier om elkaar te omarmen: 

 • Hoe hou je jezelf als zorgondernemer staande tussen de zorgcowboys? Van wantrouwen naar vertrouwen! 
 • Hoe bereidt VWS en de IGJ zich voor op de nieuwkomers in de zorg? 
 • Op welke wijze kan beleidsontwikkelig & innovatie binnen de kleinschalige zorg elkaar ondersteunen? 
 • Welke rol speelt data binnen de particuliere sector en op welke wijze kan 'transparantie' de zorg toekomstbestendig maken?
 • Welke rol spelen de grotere zorgondernemers binnen het particuliere zorgdomein en de buitenlandse investeerders erachter? 
 • Op welke wijze kunnen wij samen het imago van de kleinschalige zorg versterken en het als 'de innovatiesleutel' omarmen richting de toekomst? 

Wat mag je verwachten? 

 • Lezingen met inspirerende sprekers, workshops met ronde tafels en praktijkervaringen van collega zorgondernemers; 
 • Boeiende onderwerpen zoals: innovatie, voldoende gekwalificeerd personeel, talentontwikkeling, vastgoedontwikkeling, rol van data, de startende zorgondernemer en leiderschap; 
 • Een kenniZ-plein waar je van alles kan beleven en ontdekken;
 • Mogelijkheden om in gesprek te gaan en kennis uit te wisselen; 
 • VWS, IGJ, Nza en ZN zijn uitgenodigd om hun beleidsontwikkelingen met ons te delen; 
 • Kortom: een goed verzorgde dag, boordevol inspiratie!

Ben jij erbij op 29 Oktober 2020?

 • Zet het seminar vast in je agenda en meld je direct aan voor een toegangskaart. Wist je dat je als KenniZ lid direct 1 toegangskaart gratis kan activeren?
 • Op deze website staat straks het programma, aanbod aan sessies, de nieuwste keynote sprekers en de meest actuele updates over het seminar 
 • Kom vast in de stemming: lees hier het verslag van 2019 en krijg een impressie van deze dag: 

Datum, tijd, locatie en kosten 

 • Datum: Donderdag 29 Oktober 2020
 • Tijd: 9.00 tot 17.00 uur
 • Locatie: The Colour Kitchen, Prinses Christinalaan 1, 3554 JL Utrecht (goed bereikbaar met het OV en gratis parkeren)
 • Ben je KenniZ lid? Dan krijg je een toegangskaart t.w.v. 299 euro gratis. Deze dien je nog wel te activeren **, zodat we weten dat je komt. Dat kan onderaan deze pagina bij 'Aanmelden & activeren gratis toegangskaart'. Als KenniZ lid ontvang je korting als je meer toegangskaarten wilt aanschaffen, de prijs daarvan is 199 euro ex btw. Voor niet-leden kost deze 299 euro ex btw.                                

Corona-beleid voor verschuiven van event 

Wanneer je de KenniZ toegangskaart hebt geactiveerd of je hebt kaarten gekocht, dan blijven deze van kracht voor donderdag 29 oktober 2020. Op deze wijze hopen wij dat iedereen erbij kan zijn. Reserveer deze nieuwe datum en heb vertrouwen dat we elkaar dan kunnen treffen! 

Annuleringsbeleid (** gratis toegangskaart)

Wanneer je de gratis toegangskaart hebt geactiveerd, maar toch niet kan komen, graag 48 uur van te voren afmelden. Bij no-show brengen wij 299,00 ex btw in rekening voor reeds gemaakte eventkosten, organisatie & food waste. Als je voor een toegangskaart hebt betaald, wordt het geld alleen geretourneerd, wanneer de afmelding 6 weken of eerder is voorafgaand het event.

Aanmelden  

Invalid Input
Invalid Input
Vul uw organisatie in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een contactpersoon in
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

 

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Download de KenniZ app en ontvang elke dag het nieuws van de kleinschalige zorg. Ontdek het voordeel met een KenniZ Premium Lidmaatschap.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De partners van KenniZ

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.46.54

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.50.56

 

 

LOGOSOVIB 1

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.55.22

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.16.51

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.16.23 copy copy copy

 

 

 

 

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.49.20

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.59.33 copy

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.58.54

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.59.12