Terug naar overzicht
Jaarlijkse seminar 'Dag van de zorgondernemer 2021' voor de kleinschalige zorg

Het seminar 'De dag van de zorgondernemer' van 2021 draait om het 'Samen werken aan steeds betere zorg voor onze ouderen vanuit een kleinschalige zorg gedachten.' Drie speerpunten staan centraal: kracht van de kleinschalige zorg, samenwerken richting de toekomst en het zorgondernemingschap. 

De afgelopen jaren hebben voorgaande seminars zich gericht op de Groei en Passie van de zorgondernemer binnen de kleinschalige zorg. Tijdens het webinar van 2020 keken we naar de corona-perikelen en hoe we daarvan uit kansen kunnen benutten. In 2021 brengen wij die samen met LEF. In het huidige zorglandschap, met de grote uitdagingen binnen de langdurige zorg, vraagt het zowel vanuit de zorgondernemer, als vanuit VWS, IGJ, Nza en alle betrokken partijen nu om LEF. Met als doel onze gezamenlijke missie te realiseren, alle kwetsbare ouderen die 24 uurs zorg nodig hebben, een warm & veilig thuis te bieden. Wij staan deze dag stil bij de hedendaagse uitdagingen, maar werpen ook met elkaar een blik in de toekomst! 

De opzet

We kunnen niet voorspellen hoe de situatie rondom corona verloopt en wat 2021 zal brengen. Wel zijn we inmiddels zover dat we elk KenniZ event zodanig kunnen invullen om er een succes van te maken.  Of we elkaar nu live mogen ontmoeten, via een webinar of live streaming. Hopelijk komt er snel duidelijkheid en kunnen we jou informeren wat de opzet van de Dag van de Zorgondernemer wordt! #samenstaanwesterk #verbinden

Early bird actie

Tot en met 31 januari 2021 kan je profiteren van een fikse korting op de toegangskaart. Naast dat als je als KenniZ lid 1 gratis toegangskaart krijgt, kost een tweede kaart of meer nu maar 149 euro ex btw ipv van 199 euro ex btw. Ben je (nog) geen lid, dan profiteer je ook van een korting en betaal je 229 euro ex btw voor een toegangskaart ipv 299 euro ex btw.

 

Schermafbeelding 2020 02 10 om 20.12.38

Kennis uitwisselen & beleven

Door inspirerende sprekers, praktijkvoorbeelden van collega zorgondernemers, in gesprek met belangrijke actoren binnen de zorg, gaan we de taboes in de zorg niet uit de weg. We bediscussieren deze en gaan op zoek naar een nieuwe manier om elkaar te omarmen: 

 • Hoe hou je jezelf als zorgondernemer staande tussen de zorgcowboys? Van wantrouwen naar vertrouwen! 
 • Hoe bereidt VWS en de IGJ zich voor op de nieuwkomers in de zorg? 
 • Op welke wijze kan beleidsontwikkelig & innovatie binnen de kleinschalige zorg elkaar ondersteunen? 
 • Welke rol speelt data binnen de particuliere sector en op welke wijze kan 'transparantie' de zorg toekomstbestendig maken?
 • Welke rol spelen de grotere zorgondernemers binnen het particuliere zorgdomein en de buitenlandse investeerders erachter? 
 • Op welke wijze kunnen wij samen het imago van de kleinschalige zorg versterken en het als 'de innovatiesleutel' omarmen richting de toekomst? 

Wat mag je verwachten? 

Boeiende onderwerpen passeren de revue zoals: innovatie, voldoende gekwalificeerd personeel, talentontwikkeling, vastgoedontwikkeling, rol van de data, de startende zorgondernemer en leiderschap. We zorgen voor mogelijkheden om (live of digitaal) in gesprek te gaan en kennis uit te wisselen.

Ben jij erbij op 27 mei 2021?

 • Zet het seminar alvast in je agenda en meld je aan voor een toegangskaart. Wist je dat je als KenniZ lid direct 1 toegangskaart gratis kan activeren?
 • Op deze website staat straks het programma, de keynote sprekers en de meest actuele update over het seminar 
 • Kom vast in de stemming: lees hier het verslag van 2019 

Datum en de reguliere kosten 

 • Datum: Donderdag 27 mei 2021
 • Ben je KenniZ lid? Dan krijg je 1 toegangskaart gratis t.w.v 299 euro. Je dient deze nog wel te activeren. Dat kan onderaan deze pagina bij 'Aanmelden & activeren gratis toegangskaart'. Als KenniZ lid ontvang je ook korting als je meer toegangskaarten wilt aanschaffen, de prijs daarvan is 199 euro ex btw per kaart. 

 • Ben je geen KenniZ lid, dan zijn de kosten voor een toegangskaart 299 euro ex btw.                     

Annuleringsbeleid (** gratis toegangskaart)

Wanneer je de gratis toegangskaart hebt geactiveerd, maar toch niet kan komen, graag 5 werkdagen van te voren afmelden. Bij no-show brengen wij 299,00 ex btw in rekening voor reeds gemaakte eventkosten, organisatie & food waste. Als je voor een toegangskaart hebt betaald, wordt het geld alleen geretourneerd, wanneer de afmelding 6 weken of eerder is voorafgaand het event.

Aanmelden  

Invalid Input
Invalid Input
Vul uw organisatie in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een contactpersoon in
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

 

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Download de KenniZ app en ontvang elke dag het nieuws van de kleinschalige zorg. Ontdek het voordeel met een KenniZ Premium Lidmaatschap.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De partners van KenniZ

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.46.54

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.50.56

 

 

LOGOSOVIB 1

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.55.22

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.16.51

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.16.23 copy copy copy

 

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.49.20

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.59.33 copy

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.58.54

Logo hd architecten