Terug naar overzicht

Op donderdag 16 mei 2019 wordt het KenniZ seminar 'De dag van de Zorgondernemer' georganiseerd. Dit jaar weer op een unieke & inspirerende locatie in Nederland. Reserveer 16 mei 2019  in uw agenda en meld u vandaag nog aan! Bent u Premium Lid van KenniZ? Dan kunt direct twee deelnemers van uw zorgorganisatie gratis aanmelden. Reserveer nu alvast uw kaarten!

Het belooft een inspirerende dag te worden met diverse gastsprekers en inhoudelijke workshops, speciaal georganiseerd voor de kleinschalige zorgondernemer. Het afgelopen jaar was de IGJ, Korrie Louwes op bezoek als gastspreker. Zie hier een impressie van de 'Dag van de Zorgondernemer 2018'. 

Schermafbeelding 2018 12 09 om 20.45.32

De veranderlijke wetgevingen en kwaliteitskaders zorgen voor nieuwe uitdagingen. De belangrijke zorgthema’s van 2019 worden tijdens de workshops besproken. Daarnaast ontvangt u praktische handvatten zodat u er direct mee aan de slag kunt.

Deze dag vormt u samen met uw collega zorgondernemers en de KenniZ deskundigen het lerende netwerk voor de kleinschalige zorg. Wij zien u graag op de 'Dag van de Zorgondernemer' in 2019!

Voor wie?

Voor alle zorgondernemers in Nederland die graag met elkaar aan de slag gaan om de kwaliteit van zorg te verbeteren en borgen. Inschrijving is voorbehouden aan personen die werkzaam zijn binnen een zorgorganisatie (bestuurder, manager en beleidsfunctionarissen) en leden van cliëntenraden.

Datum, tijd en locatie

  • Datum: Donderdag 16 mei 2019 
  • Tijd: 09.30-17.00 uur
  • Locatie: Colour Kitchen (Pr. Christinalaan 1) in Utrecht Zuilen (voldoende & gratis parkeren dichtbij) 
  • Het aantal plekken is beperkt: vol = vol 
  • Indien u zich heeft aangemeld maar toch niet aanwezig kunt zijn, graag tijdig (24 uur van tevoren) afmelden bij het secretariaat van KenniZ. Bij no-show zonder afmelding worden er annuleringskosten (99,00 euro (excl. btw) per persoon) in rekening gebracht. 

Aanmelden voor de 'Dag van de Zorgondernemer' 2019 

Bent u een Premium Lid van KenniZ?

Met uw Premium Lidmaatschap van KenniZ kunt u twee personen gratis aanmelden voor de 'Dag van de Zorgondernemer'.

Wilt u nog een extra collega meenemen? Dan onvangt u als Premium Lid een leden-korting.

Standaardprijs is 198,00 euro per persoon (incl. lunch en excl.btw), de kortingsprijs voor Premium Leden bedraagt 99,00 euro per persoon (incl. lunch en excl. btw). 

Bent u geen Premium Lid, maar wilt u wel graag aanwezig zijn?  

U kunt per persoon een toegangskaart afnemen van 198,00 euro per persoon (incl. lunch en excl.btw). Bij de afname van twee toegangskaarten is een KenniZ lidmaatschap voor 2019 (al vanaf 325,00 euro voor één zorglocatie) interessant, zie hier de voorwaarden.

Invalid Input
Invalid Input
Vul uw organisatie in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul uw organisatie in
Invalid Input
Vul de code in om uw kaarten te reserveren:
Invalid Input

 

 

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Bekijk nog meer voordeel van KenniZ met het Premium Lidmaatschap en sluit je aan.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De KenniZ coöperatie

logo kleemans

logo careportal

logo eldercare

logo westerveld en vossers

Schermafbeelding 2018 06 07 om 13.45.20 copy