Terug naar overzicht

KenniZ Lerend Netwerk 

Samen leren, samen innoveren

“Leef- en Zorgtechnologie”

 

Hoe moeilijk het is om als zorgorganisatie in deze drukke tijden aandacht te besteden aan het juiste. En wat is dat dan? Je moet veel in je mars hebben om als organisatie; zorg voor cliënten, personeelsbeleid, regel en wetgeving.

Maar hoe gaan we in deze turbulente tijden ons vasthouden aan visie en je idealen en hoe kan ICT & technologie je daarbij ondersteunen? Hoe maak je daarin het verschil? Wat helpt ons nu echt? Hoe zit het met de investeringen en wat levert het op? levert het ons ook tijd op? Worden wij en onze cliënten hier nu echt blij van?                     

Voor de kleinschalige organisaties zou het goed zijn om samen te werken, het delen van opgedane kennis, het in gezamenlijkheid realiseren van handreikingen cruciaal om efficiënt met de beschikbare budgetten om te gaan. De initiatiefnemers/aanjagers “Lerend Netwerk” Peter Hoekstra en Inne Galle gaan deze herkenbare dilemma’s samen met jullie verkennen binnen het lerend netwerk.

donderdag 21 november om 15:00-17:00 in Amersfoort (Maanlander 47, 3824 MN)

Aanmelden kan via het secretariaat@kenniz.nl

Wacht niet te lang met inschrijven, want voor deze middagsessies wordt een maximaal aantal deelnemers aangehouden.

Op basis van de uitkomsten starten we rondom dit thema met een lerend netwerk voor zorgorganisaties die willen innoveren, leren van elkaar en de kennis en de dilemma's willen delen. Het thema is: Leef- en zorgtechnologie. Want hoe belangrijk is het dat we ons bezig houden met de toekomst, innovaties en technieken die in hoog tempo deel uitmaken van en die in hoog tempo deel uitmaken van onze samenleving.

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Bekijk nog meer voordeel van KenniZ met het Premium Lidmaatschap en sluit je aan.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De KenniZ coöperatie

logo kleemans

logo careportal

logo eldercare

logo westerveld en vossers

Schermafbeelding 2018 06 07 om 13.45.20 copy