Kracht van verbinden 

De afgelopen jaren heeft KenniZ meer dan 100+ events georganiseerd, van inspiratiessessies & workshops op locatie, digitale sessies, tot masterclass en het succesvolle Webinar waar de IGJ, VWS en andere toonaangevende partners aan tafel zaten. De meeste thema's zijn aangedragen door onze eigen zorgondernemers en door elke keer de vertaalslag te maken naar de kleinschalige zorg, blijven we samen leren & verbinden! 

We blijven altijd ontwikkelen en streven om de thema's vanuit het kwaliteitskader samen met jou en je zorgcollega's optimaal te borgen. Medewerkers krijgen handvatten en leidinggevende input voor beleid, zodat elk kleinschalige onderneming vanuit het hart en passie kan blijven ondernemen. 

Thema's zoals de ‘Wet zorg en Dwang’, ‘Medicatieveiligheid’, 'Financiele & Juridische ontwikkelingen', 'Zorginkoop', 'Arbo en RI&E' en 'Goed Werkgeverschap', zijn onderwerpen die ieder jaar worden behandeld. Nieuwe onderwerpen, zoals 'Mondzorg', 'Seksualiteit & Intimiteit' en 'Scholing' worden sindskort ook aangeboden, net zoals 'Calamiteiten en Incidenten' en 'Zorg innovatie'. Uiteraard allemaal met de focus op de kleinschalige zorg!

In 2021 worden alle KenniZ events diverser en vaker aangeboden, zowel inhoudelijk als de vorm. De digitale sessies blijven we aanbieden. Daarnaast komen (live) webinars aan bod en korte digitale sparsessie gespecificeerd op een onderwerp met verdieping. De live inspiratiesessies en workshops blijven uiteraard, net zoals een Masterclass en niet te vergeten het seminar ‘De Dag van de Zorgondernemer’. Die interactie kan niet vervangen worden en is waardevol.

 

Samen verbinden we en stellen we 'het delen van kennis' centraal 

KenniZ wordt vaak vergeleken met een branchevereniging. Ons uitgangspunt blijft om nauw samen te werken en open te staan voor elke (startende) zorgondernemer in Nederland. Feit is nu wel dat door de enorme groei van KenniZ, veel taken & ambities lijken te overlappen. Zie kenniZ als de nieuwe vorm van een branchevereniging. Waar bij ons altijd het uitgangspunt is, we doen het samen! Waarin onderscheidt KenniZ zich?

  • Meer dan 250+ kleinschalige zorglocaties zijn nu zorgpartner, daarmee zijn we het grootste lerende netwerk voor de particuliere ouderenzorg;

  • Onze primaire focus is de ouderenzorg en bieden op alle thema's (40 onderdelen) hulp, advies & ondersteuning voor de zorgondernemer;

  • KenniZ is opgezet door en voor zorgondernemers en daardoor spreken we zowel de zorg- als ondernemingstaal; 

  • KenniZ zit nu als gesprekspartner aan tafel bij VWS en IGJ, wij geven zorgondernemers de mogelijkheid om eigen verhaal te vertellen; 

  • KenniZ is kritisch, stelt op het juist moment de vragen en anticipeert op de trends & ontwikkelingen in deze groeiende markt; 

 

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Download de KenniZ app en ontvang elke dag het nieuws van de kleinschalige zorg. Ontdek het voordeel en sluit aan als zorgpartner van KenniZ.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De partners van KenniZ

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.46.54

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.50.56

 

 

LOGOSOVIB 1

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.55.22

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.16.51

 

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.49.20

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.59.33 copy

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.58.54

Logo hd architecten