Elke maand komen er nieuwe leerlijnen bij en ontwikkelen wij deze ook vaak samen met de zorgorganisatie. Wij gaan op zoek naar de juiste kwalitatieve trainers en wij ontwikkelen in gezamenlijkheid de gewenste leerlijn. De volgende kwaliteitseisen worden gevraagd van onze trainers:

  • Expert van het vakgebied;
  • Kennis en kundig binnen de kleinschalige zorg en in staat de vertaalslag te maken naar de praktijk;
  • Bereid om samen met de KenniZ Academy een aparte leerlijn te ontwikkelen, ‘it takes two to learn’;

De leerlijnen die volgens de richtlijnen (Kwaliteitskader) verplicht zijn in het scholingsprogramma zullen wij elk jaar laten terugkomen, elk jaar met een nieuwe uitdaging/extra thema’s om zo jouw (zorg)team extra uit te dagen. Maar het kan ook voorkomen, dat we soms even moeten terugschakelen in niveau (bijvoorbeeld door veel wisselingen in het team), zodat we weer even moeten teruggrijpen naar de basis. Door vinger aan de pols te houden met regelmatige evaluaties, zorgen we altijd voor tijdige bijsturing van de scholing.

Dit is ook de reden dat wij in gezamenlijkheid een meerjarig opleidingsbeleid en programma willen vormgeven. Wij geloven erin dat cyclisch leren minimaal drie jaar nodig heeft. Je gaat met elkaar een nieuwe leeromgeving vormen, een nieuwe cultuur vormen en dat heeft tijd nodig. Wij geloven ook dat een integratie tussen jouw kwaliteitsbeleid en scholingsbeleid, de

toegevoegde waarde is om jouw zorgorganisatie te laten groeien en kwaliteit op alle vlakken continu en tijdig te borgen. Dat is onze meerwaarde vanuit de KenniZ Academy.

Naar aanleiding van de intake en gewenste leerlijnen wordt er een opmaat scholingsprogramma voor jouw zorgorganisatie opgezet. Vervolgens gaan wij met onze gekwalificeerde trainers en opleidingsinstituten aan de slag om de opleidingscoördinatie en planning samen met jou te realiseren. 

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Download de KenniZ app en ontvang elke dag het nieuws van de kleinschalige zorg. Ontdek het voordeel en sluit aan als zorgpartner van KenniZ.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De partners van KenniZ

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.46.54

Vegro logo 2021

 

LOGOSOVIB 1

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.55.22

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.59.33 copy

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.58.54

Logo hd architecten 

 Portalise logo blauw staand met icoon en payoff