De overheid wil met de SLIM-subsidie MKB zorgbedrijven stimuleren om structureel te investeren in kennis en beroepsvaardigheden van hun werknemers. Deze regeling werkt als een cofinanciering en maakt het mogelijk met een eigen minimale investering een eigen scholingsomgeving voor jouw eigen zorgorganisatie vorm te geven.

Iedere zorgondernemer begrijpt de noodzaak van leren en ontwikkelen, helaas komt het echter niet vaak tot een structurele aanpak. Bijvoorbeeld doordat opleiding en ontwikkeling extra kosten met zich meebrengen, omdat er tijdsgebrek is of gewoonweg dat je niet altijd weet waar ze moeten beginnen. De nieuwe SLIM-regeling moet hier verandering in gaan brengen. Want vanaf 1 maart dit jaar kunnen Zorgondernemers een subsidie aanvragen om een eigen online bedrijfsschool aan te schaffen en te implementeren voor al hun medewerkers. Ook jij kunt hier nu mee aan de slag samen met de KenniZ Academy!

Heb je interesse in de KenniZ Academy & SLIM-subsdie: Vul onderstaand contactformulier in, wij nemen dan persoonlijk contact met je op. 

Invalid Input
Vul uw organisatie in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Bekijk nog meer voordeel van KenniZ met het Premium Lidmaatschap en sluit je aan.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De KenniZ coöperatie

logo kleemans

logo careportal

logo eldercare

logo westerveld en vossers

Schermafbeelding 2018 06 07 om 13.45.20 copy