Iedere zorgondernemer begrijpt de noodzaak van leren en ontwikkelen, helaas komt het echter niet vaak tot een structurele aanpak. Bijvoorbeeld doordat opleiding en ontwikkeling extra kosten met zich meebrengen, omdat er tijdsgebrek is of gewoonweg dat je niet altijd weet waar ze moeten beginnen. De nieuwe SLIM-regeling moet hier verandering in gaan brengen. Want vanaf 1 maart dit jaar kunnen Zorgondernemers een subsidie aanvragen om een eigen online bedrijfsschool aan te schaffen en te implementeren voor al hun medewerkers. Ook jij kunt hier nu mee aan de slag samen met de KenniZ Academy!

Voor wie is de regeling?

MKB Ondernemers binnen elke sector kunnen de subsidieaanvraag indienen en dus ook binnen de zorg.  Het maximale subsidiebedrag is €24.999. Voor samenwerkingsverbanden van meerdere organisaties (zoals brancheorganisaties en O&O-fondsen) kan de subsidie oplopen tot €500.000. Deze regeling werkt als een cofinanciering (met een max. van euro €25.000) en bedraagt 60/80% (afhankelijk van grootte onderneming) van het geïnvesteerde geld in opleiding en ontwikkeling.

Welke projecten vallen binnen de subsidie?

De subsidie kan worden ingezet voor een leerrijke werkomgeving. Denk daarbij aan het oprichten van een bedrijfsschool en loopbaanadviezen voor medewerkers. Dit kan al met behulp van een online leerplatform waarin medewerkers hun vaardigheden kunnen verbeteren en daarmee actief bezig zijn met een leven lang leren.

Wat betekent dit voor jouw opleidingsprogramma?

De kosten van een opleidingsprogramma inclusief e-learning platform voor gemiddeld 30 FTE ligt tussen de € 30.000 en € 50.000 euro per jaar. Door de SLIM-subsidie i.c.m. het KenniZ Academy e-learning platform te koppelen aan jouw scholingsprogramma kunnen we de kosten met minimaal 60-80% reduceren van het eerste opleidingsjaar*.

Hoe ziet dat eruit?

SLIM subsidieert maximaal 80% met een maximumbedrag van € 24.999 dit betekent dat een programma met een waarde van € 31.000 maximaal wordt gesubsidieerd, waarbij jouw kosten € 6.000 zijn. Het e-learning platform bieden wij als collectief platform aan, een initiële investering is daarom niet nodig. De KenniZ Academy vraagt voor jou de subsidie aan en wij stellen samen een driejarig programma vast. Op deze wijze word je volledig ontlast, ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardig programma en kun je de kosten laag houden*. Wij maken graag een voorstel op maat.

* Indien subsidie wordt toegewezen en afhankelijk van de grote van jouw zorgorganisatie

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Download de KenniZ app en ontvang elke dag het nieuws van de kleinschalige zorg. Ontdek het voordeel en sluit aan als zorgpartner van KenniZ.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De partners van KenniZ

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.46.54

Vegro logo 2021

 

LOGOSOVIB 1

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.55.22

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.59.33 copy

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.58.54

Logo hd architecten 

 Portalise logo blauw staand met icoon en payoff