Schermafbeelding 2020 05 25 om 15.14.21 copy

Deanie van Tuijl - Intiatiefnemer - Kleinschalige Scholingscoach - deanie@kenniz-academy.nl

Met mijn energie en positieve levenshouding, zet ik mij in voor de ontwikkeling van (unieke)zorgconcepten, zo ook met trots de KenniZ Academy. Als gezondheidswetenschapper heb ik mij gespecialiseerd binnen de (particuliere) ouderenzorg en heb ik de laatste jaren vele woon/zorgconcepten, vorm gegeven en zelf leiding aan mogen geven. Daarin bleef het onderdeel scholing en ontwikkeling van (zorg)medewerkers altijd een uitdaging vinden. Ik zag mijzelf en zorgondernemers om mij heen struggelen met vraagstukken als: Hoe trek ik nieuw (zorg)talent aan? Hoe vertaal ik mijn passie & droom binnen mijn zorgonderneming en bewegen mijn personeelleden continu mee? Op welke wijze kan ik zowel kwaliteit als personeelscontinuiteit een boost geven? In de KenniZ Academy komen al deze vraagstukken samen en daarmee hoop ik de zorgondernemer vooral te ondersteunen. Mijn droom en visie is om elke zorgondernemer in Nederland te helpen met zijn scholingsvraagstukken. 

Schermafbeelding 2020 05 25 om 19.32.05

Shirley Dekker - Kleinschalige Scholingscoach - shirley@kenniz-academy.nl

Als pedagoog en remedial teacher heb ik mijn passie voor de doelgroep gehandicaptenzorg en mijn interesse in scholing en de cognitieve ontwikkeling jarenlang kunnen combineren. In eerste instantie vanuit mijn eigen onderneming en op de werkvloer als gezins- en schoolbegeleider tot het opzetten van een wooninitiatief voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking vanuit een kleinschalige zorgorganisatie. Met mijn ondernemende instelling heb ik verschillende projecten op- en aangepakt en ben ik nu ook actief voor de Kenniz Academy als scholingscoach voor de kleinschalige zorg. Ik vind dat er binnen een team altijd vertrouwt moet worden op de kwaliteiten van jezelf en die van de ander en dat je alleen samen sterk kunt staan. De kans bieden aan je zorgmedewerkers om die kwaliteiten te ontwikkelen is een cadeautje. Als kleinschalige zorgorganisatie wordt scholing vaak vooruit geschoven en zijn de dagelijkse gang van zaak prioriteit. Ik begrijp dat als geen ander en wil jou daarom graag vanuit de Kenniz Academy ondersteunen en begeleiden, want alleen samen staan we sterk.

Schermafbeelding 2020 05 25 om 15.12.21 copy

Elmer Meurs - initiatiefnemer - elmer@kenniz-academy.nl

Als bedrijfseconoom met een grote interesse voor de zorg, ben ik al 25 jaar actief in deze sector. De ontwikkeling van mensen en het bieden van een individueel ‘groei-pad’ zorgt dat organisaties aantrekkelijk worden en blijven voor medewerkers. De KenniZ Academy faciliteert een on-en offline leerplatform, die door de inhoudelijke experts die er achter zitten, grote waarde aan uw organisatie kunnen toevoegen. Naast dat een gestructureerde aanpak van de ontwikkeling van uw mensen u aantrekkelijk maakt als werkgever, zorgt het er ook voor dat kwaliteit en deskundigheid geborgd kunnen worden. Een professioneel opleidingsprogramma van de KenniZ Academy kan hier invulling aan geven. 

Schermafbeelding 2020 05 25 om 15.13.55 copy copy copy

Bas Tjiptawardana - initiatiefnemer - bas@kenniz-academy.nl

Wij helpen jou graag met al jouw opleidingsvraagstukken, neem gerust contact op met ons. 

 
ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Download de KenniZ app en ontvang elke dag het nieuws van de kleinschalige zorg. Ontdek het voordeel en sluit aan als zorgpartner van KenniZ.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De partners van KenniZ

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.46.54

Vegro logo 2021

 

LOGOSOVIB 1

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.55.22

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.59.33 copy

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.58.54

Logo hd architecten 

 Portalise logo blauw staand met icoon en payoff