Het KenniZ team bestaat uit diverse experts en betrokkenen die mede helpen dit platform vorm te geven. Graag stellen wij u voor aan de krachten achter KenniZ-platform. Het dagelijkse bestuur van KenniZ  is in handen van: 

profielfoto deanie copy

Deanie van Tuijl heeft haar opleiding afgerond aan de VU, als gezondheidswetenschappen en een master 'ondernemen in de zorg'. Gevolgd door zorgexpertise bij meerdere zorgorganisaties (van VVT, GZ en GGZ) vaak in de rol van adviseur. De laatste jaren heeft ze zich gespecialiseerd binnen de particuliere ouderenzorg. Ze heeft onder andere vijf zorglocaties ondersteund in de overstijgende rol van zorg & facilitair manager in het Gooi, was verantwoordelijk voor de realisatie van een nieuwe zorglocatie Zorgresidentie Reedewaard in Almere en heeft geholpen bij de doorontwikkeling van Kruseman Zorgvilla in Wassenaar. Als directeur geeft zij dagelijks leiding en vorm aan het kenniZ platform voor de zorgondernemer in Nederland. Zij ondersteunt de leden direct met antwoord op vragen, doorverwijzing naar experts en houdt de trends binnen de kleinschalige zorg in de gaten. Zij zorgt voor de connecties met inhoudelijke partners, experts maar ook beleidsorganen zoals VWS en IGJ. Haar visie en droom is om elke zorgondernemer in Nederland te helpen: 

Met mijn energie en positieve levenshouding, zet ik mij in voor de ontwikkeling van (unieke)zorgconcepten. Met mijn kennis en werkervaring bied ik een breed palet voor de ontwikkeling en vormgeving van kleinschalige zorgconcepten door kwaliteiten als ondernemingschap, kwaliteit van zorg en facilitaire expertise, te bundelen.

Nicole Schonherr is de office manager binnen het secretariaat van KenniZ. Met haar klantvriendelijke, loyale en nauwkeurige houding helpt zij onze leden met vragen en zorgt zij voor alle administratieve handelingen binnen het KenniZ platform. Tevens is zij mede verantwoordelijk voor de organisaties van alle info sessies, workshops en ons jaarlijkse seminar 'Dag van de Zorgondernemer'. Vanaf 1 februari 2019 zal zij het KenniZ platform komen versterken. 

Het bestuur van KenniZ is in handen van Jan Meurs (Voorzitter), Bas Tjiptawardana (secretaris) en Twan de Kruijf (penningmeester), zij komen maandelijks bijeen om de strategie en voortgang van KenniZ te bespreken met het dagelijkse bestuur. 

 

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Bekijk nog meer voordeel van KenniZ met het Premium Lidmaatschap en sluit je aan.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De KenniZ coöperatie

logo kleemans

logo careportal

logo eldercare

logo westerveld en vossers

Schermafbeelding 2018 06 07 om 13.45.20 copy