De krachten achter het KenniZ-platform  

profielfoto deanie

Hi, ik ben Deanie van Tuijl, directeur van KenniZ. Ik heb mijn opleiding afgerond aan de VU, als gezondheidswetenschappen en een master 'ondernemen in de zorg'. Gevolgd door zorgexpertise bij meerdere zorgorganisaties (van VVT, GZ en GGZ) vaak in de rol van adviseur. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd binnen de particuliere ouderenzorg. Met veel passie heb k onder andere vijf zorglocaties mogen ondersteunen in de overstijgende rol van zorg & facilitair manager in het Gooi en was verantwoordelijk voor de realisatie van een nieuwe zorglocatie Zorgresidentie Reedewaard in Almere. Ook heb ik geholpen bij de doorontwikkeling van Kruseman Zorgvilla in Wassenaar. Als directeur geef ik vorm aan het kenniZ platform voor de zorgondernemer in Nederland en houdt de trends binnen de kleinschalige zorg in de gaten. Daarnaast zijn de connecties & samenwerking met de inhoudelijke partners belangrijk, de KenniZ experts, maar zeker ook beleidsorganen zoals VWS en IGJ. 

Met mijn energie en positieve levenshouding, zet ik mij in voor de ontwikkeling van (unieke)zorgconcepten. Met mijn kennis en werkervaring bied ik een breed palet voor de ontwikkeling en vormgeving van kleinschalige zorgconcepten door kwaliteiten als ondernemingschap, kwaliteit van zorg en facilitaire expertise, te bundelen. Mijn droom en visie is om elke zorgondernemer in Nederland te helpen!

LinkedIn foto

Hoi, ik ben Nicole Schonherr, ook wel de Manager Communicatie & Events van KenniZ. Ik verzorg de communicatie & social media (KenniZ zit op LinkedIn en op Facebook). Ook organiseer ik de KenniZ events; zoals de inspiratiesessies, het jaarlijkse seminar 'Dag van de Seminar' en de workshops. Altijd een uitdaging, want hoe kan je een event zo opzetten zodat het als eerste inhoudelijk interessant en 'on trend' is, maar tegelijkertijd de verbinding maken met onze leden EN zij met elkaar. De relatie met onze leden is waardevol en ik probeer altijd alle vragen met veel zorg te beantwoorden of ze door te sturen naar een van onze KenniZ experts. De weg die KenniZ inslaat vanaf 2020 is nodig om de koers te varen die jullie, de leden, nodig hebben.

Het bestuur van KenniZ is in handen van Bas Tjiptawardana (voorzitter) en Twan de Kruijf (penningmeester). Het dagelijks bestuur bespreekt de strategie en voortgang van KenniZ. 

 

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Download de KenniZ app en ontvang elke dag het nieuws van de kleinschalige zorg. Ontdek het voordeel met een KenniZ Premium Lidmaatschap.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De partners van KenniZ

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.46.54

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.50.56

 

 

LOGOSOVIB 1

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.55.22

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.16.51

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.16.23 copy copy copy

 

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.49.20

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.59.33 copy

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.58.54

Logo hd architecten