In afstemming met de leden is er gekozen voor een lidmaatschapsbijdrage per bewoner; deze staat ook bij KenniZ centraal. Wij willen samen met de zorgondernemers in Nederland de kwaliteit van zorg en welzijn borgen. 

 

  • Jouw maandelijkse bijdrage

De bijdrage bedraagt €3 euro per bewoner per maand (exclusief btw). Wij gaan daarbij uit van de capaciteit waarop jij jouw zorghuis/organisatie hebt gebouwd, dan wel hebt vormgegeven. Voorbeeld: Ben je zorgondernemer van een zorghuis met 26 zorgbedden (de maximale capaciteit). Dan gaan wij uit van een lidmaatschap van 26 x 3 euro per maand. 

Heb je minder dan 10 bewoners, dan betaal je een minimum bedrag van 360,00 euro ex btw op jaarbasis.

Benieuwd welke kosten voor jouw zorgonderneming van toepassing zijn? Klik hier voor een indicatie 

- Voor het Startend Lidmaatschap is de jaarlijkse bijdrage 999,00 euro. 

- Voor een Aspirant lidmaatschap betaal je geen bijdrage (tot vastgestelde einde van het aspirant lidmaatschap) 

  • Looptijd:

Na het ondertekenen van de overeenkomst ben je direct lid van de KenniZ platform. Vervolgens gaat het lidmaatschap in voor één (1) kalenderjaar. Je betaalt voor openstaande maanden van het kalenderjaar. Na verloop van deze periode wordt het lidmaatschap stilzwijgend verlengd met een periode van één (1) jaar, tenzij het lidmaatschap tegen het einde van de looptijd schriftelijk wordt opgezegd, met inachtneming van een opzegtermijn van tenminste (1) kalendermaand voor 1 januari van het opvolgende jaar.

  • Evaluatie:

KenniZ hecht veel waarde aan de ervaringen en feedback van de leden, daarom zullen wij altijd minimaal één keer per jaar een enquête houden onder onze leden en streven wij ernaar om jou aan het einde van het jaar even persoonlijk te contacten voor een evaluatiemoment.

  • Toestemming opslag van persoonsgegevens

Door het ondertekenen van deze lidmaatschapsovereenkomst, ga je akkoord met opname van gegevens en personalia in het ledenregister van KenniZ, alsmede opname in de mailinglijst voor periodieke communicatie. KenniZ hecht waarde aan het zorgvuldig en deugdelijk omgaan met personalia- en bedrijfsgegevens.

  • Vertrouwen is de basis

KenniZ staat open voor elke zorgondernemer, van starter tot een zorgorganisatie met meerdere zorglocaties. In alle openheid en vertrouwelijkheid streven wij samen met onze leden naar kwalitatieve goede zorg voor elke bewoner.

Leden waarbij de kwaliteit van zorg ter discussie staat, zullen vroeg of laat bezoek krijgen van de inspectie. Zij vervullen de rol om op basis van het vastgestelde toetsingskader een zorgorganisatie te bezoeken en te beoordelen. Vanuit KenniZ zullen wij deze rol nooit vervullen. Wij vinden het belangrijk dat elke zorgorganisatie de ruimte krijgt om te leren en te verbeteren en daarin bieden wij de helpende hand. Echter, mocht door de externe partijen aangetoond worden, dat een zorgorganisatie niet de motivatie heeft om te willen verbeteren en er bijvoorbeeld sprake is van zorgfraude, dan kan KenniZ besluiten om deze zorgorganisatie geen onderdeel meer te laten zijn van het kennisplatform.

Zie hier de algemene voorwaarden voor het lidmaatschap van KenniZ: klik hier 

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Download de KenniZ app en ontvang elke dag het nieuws van de kleinschalige zorg. Ontdek het voordeel met een KenniZ Premium Lidmaatschap.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De partners van KenniZ

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.46.54

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.50.56

 

 

LOGOSOVIB 1

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.55.22

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.16.51

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.16.23 copy copy copy

 

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.49.20

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.59.33 copy

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.58.54

Logo hd architecten