Het KenniZ platform is voortdurend in beweging en stelt constant de vraag hoe we jou, als zorgpartner, het beste kunnen helpen, inspireren en verbinden. In 2021 ben jij als lid voortaan zorgpartner en krijg je exclusief toegang tot dé KenniZ community!

Wat is de KenniZ Community? 

Een virtuele gemeenschap exclusief en op maat gemaakt voor de zorgpartners van KenniZ. 

Wat kan je er mee doen? 

Veel! Dit is the place to be voor jou, je vindt er belangrijke informatie en je komt snel en makkelijk in contact met andere zorgcollega's, KenniZ experts en het KenniS team.

Aan de slag!

Zoek je belangrijke informatie? Ga naar de KenniZ Community
Heb je deze niet gevonden? Vraag dit op de KenniZ Community
In contact komen met een andere zorgpartner? Dat kan op de KenniZ Community
Heb je een vraag voor een KenniZ expert? Stel deze op de KenniZ Community
Benieuwd of er subsidies of fondsen zijn waar jij gebruik van mag maken? Ontdek die op de KenniZ Community

Laat al je collega’s aansluiten, zodat alle kennis optimaal wordt verspreid binnen de zorglocaties. Je kan ook een eigen (Yammer) kanaal aanmaken voor intern gebruik (bijvoorbeeld alleen voor jou en je team, of juist voor al je collega’s op alle locaties). Kennis delen en verspreiden, dat is de kracht van Kenniz!

De KenniZ Community activeren 

Ben je zorgpartner, maar hebben jij en je collega's nog geen toegang? Stuur dan een email naar het secretariaat en vermeld of je werkt met * Microsoft Office 365 (met dit pakket kan je optimaal gebruik maken van de community) en geef door wie een account moet krijgen (naam en emailadres). De volgende stap is dat je een uitnodiging per email ontvangt. Daarna volgt de uitleg hoe je toegang krijgt. Een account voor de KenniZ Community is kosteloos en valt onder het basis abonnement.

Ben je (nog) geen zorgpartner? Sluit dan aan bij het platform voor de kleinschalige zorg en krijg zo ook toegang.

**Heb je geen Microsoft Office 365 en wil je deze aanschaffen?  Dan helpt KenniZ je graag, stuur je verzoek naar ict@kenniz.nl De kosten hangen af van het aantal accounts, als KenniZ zorgpartner krijg je uiteraard een fikse korting. Met een ander Microsoft Office pakket is er soms wel toegang mogelijk, alleen wordt deze niet altijd goed ondersteund.

De Subsidiekalender

In samenwerking met de ZorgSubsidieKalender kan KenniZ vanaf 2021 jou altijd de nieuwste ontwikkelingen rondom de subsidieregelingen en fondsen met bijhorende deadlines aanbieden. Zo kan je voortaan de project- en subsidieaanvragen intern makkelijker coördineren en het overzicht houden. 

 

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Download de KenniZ app en ontvang elke dag het nieuws van de kleinschalige zorg. Ontdek het voordeel en sluit aan als zorgpartner van KenniZ.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De partners van KenniZ

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.46.54

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.50.56

 

 

LOGOSOVIB 1

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.55.22

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.16.51

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.16.23 copy copy copy

 

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.49.20

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.59.33 copy

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.58.54

Logo hd architecten