Zorgprofessionals kunnen op unieke manier ontwikkelen

Samenwerking tussen SkillsTown en KenniZ om kwaliteit binnen zorg te waarborgen.

De grootste online opleider SkillsTown en KenniZ zijn een samenwerking aangegaan waardoor de leden van KenniZ op een unieke manier kunnen werken aan de kwaliteit van hun werkzaamheden en hun persoonlijke ontwikkeling.

Matthijs Akkenaar, commercieel directeur SkillsTown geeft aan waarom dit zo belangrijk is: “In een snel veranderende wereld als deze, is het voor zorgprofessionals enorm belangrijk om hun kennisniveau op pijl te houden, maar dat is praktisch soms moeilijk aangezien ze vaak op locatie werken en weinig tijd hebben om klassikale trainingen te volgen. In dat opzicht zijn de online modules van SkillsTown natuurlijk een prachtige oplossing. Nu kunnen de zorgprofessionals op ieder gewenst tijdstip werken aan hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.”

“Wij zijn enorm blij met de samenwerking met Skillstown, hierdoor kan de KenniZ Academy nu ook e-learnings aanbieden”, aldus Deanie van Tuijl – Verbeek, directeur van KenniZ.

Over SkillsTown

De unieke formule van geaccrediteerde cursussen en opleidingen, een breed aanbod en innovatieve oplossingen draagt bij aan het succes van SkillsTown. Dankzij de ambitie om iedere dag beter te presteren, gaat SkillsTown steeds een stapje verder. Of het nu om het individu of een organisatie gaat, SkillsTown gaat altijd tot het uiterste. De oplossingen zijn toegankelijk, helder en voorzien van kwaliteit (accreditatie). Naast e-learning, webinars, een Eigen Academie en psychologische testen, biedt SkillsTown ook een platform voor uitgebreide performance support aan om organisaties en medewerkers beter te laten presteren.

Wil je meer informatie over een e-learning, webinars & opleidingen, bekijk hier de voordelen van de KenniZ Academy

 

 

Schermafbeelding 2018 08 02 om 13.22.32

 

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Download de KenniZ app en ontvang elke dag het nieuws van de kleinschalige zorg. Ontdek het voordeel en sluit aan als zorgpartner van KenniZ.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De partners van KenniZ

Schermafbeelding 2020 04 23 om 16.46.54

Vegro logo 2021

 

LOGOSOVIB 1

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.55.22

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.59.33 copy

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.58.54

Logo hd architecten 

 Portalise logo blauw staand met icoon en payoff

Rabobank copy