Tijdens de info sessie van februari is vanuit onze HACCP-experts van Kleemans via Anton Francois toelichting gegeven over de historie van HACCP, uitleg gegeven over de aangepaste hygiënecode voor woonvormen en tijdens de rondetafelgesprekken zijn interactief een aantal voorkomende HACCP praktijkissues besproken. Ook de effecten in de beleving van de bewoners in relatie tot gastvrijheid werd besproken.
Hierbij aanvullende documenten die besproken zijn:
- Hygiene code voor kleinschalige woonvormen
- Checklist voor gesprek en audit
- 5x veilig eten in woonvormen
- Slim kopen, koken en bewaren
- Ja / Nee koelkast sticker
- Gratis koelkastthermometer
Eten+Welzijn verdient structurele aandacht in de zorg!
Onderkent u het belang van smaakvol, gezond en duurzaam eten en drinken in de zorg? Vindt u dat het bevorderen van vitaliteit en welbevinden in de zorgomgeving en thuis veel aandacht verdient? Dan staat u hier niet alleen in!
Geef uw steun voor het initiatief: Eten + Welzijn
Heeft u interesse in een HACCP audit bij u op locatie, laat hier uw gegevens achter. Wij nemen dan contact met u op.
Bron: Voedingscentrum