Als zorgprofessional wil je dat jouw patiënten de beste zorg ontvangen. In een wereld waarin ontwikkelingen in de gezondheidszorg elkaar in rap tempo opvolgen, kan dat nog een hele uitdaging zijn. Zo heeft de stijgende zorgvraag, de invloed van technologie en de nieuwe manier van samenwerken invloed op de toekomst van de sector. Hoe draag jij als zorgprofessional bij aan een toekomstbestendige gezondheidszorg? De adviseurs van de Rabo Medicidesks staan klaar om je daarbij te helpen.

Figuur zit in ampersand

Waarom de Rabo Medicidesk?   

De Rabo Medicidesk adviseert professionals in loondienst en zelfstandigen uit de medische wereld. Onze adviseurs weten wat er speelt in de regionale en lokale gezondheidszorg. Zij zijn vertrouwd met de financiële onderwerpen die in het bijzonder voorkomen bij (para)medici. Met deze kennis helpen zij jou om de financiële gezondheid van jebedrijf of praktijk te verbeteren. Ook denken ze mee over het verder professionaliseren van de gezondheidszorg en kijken ze mee op wat de inspanningen van jou als medicus opleveren.

 

Diensten van de Rabo medicidesk   

De adviseurs van de Rabo Medicidesk begrijpen hoe belangrijk het is om met je mee te denken over de gezondheidszorg. Je krijgt een vast aanspreekpunt die kennis heeft van de medische wereld, waarbij je terecht kunt over:

bancaire diensten voor investeringen in de praktijk;het financieren van de start, groei of overname van een praktijk;het kopen van een woonhuis, ook als je werkt met tijdelijke dienstverbanden;het financieren van de start, groei of overname van een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) ;het waarmaken van vernieuwende (zorg)ideeën;private initiatieven, zoals kleinschalige care instellingen en multidisciplinaire gezondheidscentra. 
 

De business partners van KenniZ

Vegro logo 2021

LOGOSOVIB 1

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.55.22

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.59.33 copy

 

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.58.54

Portalise logo blauw staand met icoon en payoff

230511Rabobank Woordmerk Beeldmerk Signoff Gestapeld RGB

Logo Vitadent