Sovib is gespecialiseerd in verzekeringen en diensten voor de zorgsector. Risico’s afdekken is één ding, ze inperken of beheersen is minstens zo belangrijk. Volgens Sovib is een verzekering een sluitstuk van een goed risicobeheer. Met advies en trainingen kan Sovib u ondersteunen bij het beheersen van risico’s. En mocht het nodig zijn, dan kunt u voor een passende verzekering ook bij ons terecht. Sovib biedt zowel schade- als inkomensverzekeringen aan. Allemaal ontstaan vanuit de vraag van zorginstellingen en collectief ondergebracht bij gerenommeerde verzekeringsinstellingen. Daardoor heeft u een verzekering op maat.

VOOR MEER INFORMATIE OVER SOVIB EN DE DIENSTEN DIE ZIJ AANBIEDEN: KILK HIER 

Schadeverzekeringen

Bij schadeverzekeringen kunt u denken aan een brand-, inventaris- en ongevallenverzekering. U kunt ervoor kiezen om deelnemer te worden van het collectieve schadeverzekeringenpakket van Sovib: de Sovib Rubriekenverzekering. Sovib denkt met u mee en adviseert over de verschillende mogelijkheden.

Meer informatie over de verzekeringsoplossingen

Inkomensverzekeringen

Het verzuim in de zorgsector behoort tot het hoogste in Nederland. Hetzelfde geldt voor de instroom in de WGA. Daarom is het fijn om te weten dat u zelf grip kunt hebben op deze risico’s. Met hulp van Sovib. Sovib heeft zowel op het gebied van risicobeheersing als verzekeringen passende oplossingen.

Meer informatie over de inkomensverzekeringen

LOGOSOVIB 1

De business partners van KenniZ

Vegro logo 2021

LOGOSOVIB 1

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.55.22

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.59.33 copy

 

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.58.54

Portalise logo blauw staand met icoon en payoff

230511Rabobank Woordmerk Beeldmerk Signoff Gestapeld RGB

Logo Vitadent