Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan organiseert landelijk interactieve collegereeksen voor senioren, gegeven door enthousiaste studenten. In een reeks van vier maal één uur worden interessante thema’s als Strafrecht, Kunstgeschiedenis, maar ook Kunstmatige intelligentie besproken. Senioren met of zonder opleiding, zelfstandig wonend of in een verpleeghuis, migrantenouderen, mensen met dementie: iedereen heeft het recht op persoonlijke groei en dat bieden wij met onze colleges op maat. Zo verbinden wij generaties door middel van kennis.
 

Sinds 2014 heeft OGJG veel ervaring opgedaan op het gebied van ‘een leven lang leren’, ‘generaties verbinden’, ‘begeleiden van jonge vrijwilligers’ en ‘activeren van senioren (met en zonder dementie)’. OGJG ontwikkelde op basis van deze expertise een educatieprogramma dat beschikbaar is voor het netwerk van KenniZ: medewerkers van verpleeghuizen en onderwijsinstellingen, welzijnscoaches, beleidsmakers, vrijwilligers, mantelzorgers en andere belanghebbenden. Door deze kennis te verspreiden, trachten we organisaties te inspireren om anders te kijken naar (het verbinden van) oud en jong.

Vanuit bovenstaande visie en ervaring heeft KenniZ de oprichters van Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan, Ilse Nieuwland en Enny van Arkel, gevraagd om als kennispartner toe te treden tot het KenniZ netwerk. In gezamenlijkheid gaan we aan de slag met mooie bijeenkomsten en bundelen we onze krachten, in de vorm van trainingen en workshops, speciaal voor de kleinschalige zorg.  

190515 dvdz rw 870

 

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Download de KenniZ app en ontvang elke dag het nieuws van de kleinschalige zorg. Ontdek het voordeel en sluit aan als zorgpartner van KenniZ.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De business partners van KenniZ

Vegro logo 2021

LOGOSOVIB 1

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.55.22

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.59.33 copy


Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.58.54

Portalise logo blauw staand met icoon en payoff

Rabobank