Logo Vitadent

Iedereen recht heeft op goede mondzorg. KenniZ en Vitadent slaan daarom de handen in een om zo kleinschalige huizen optimaal ondersteunen. Vitadent Mondzorg helpt zorginstellingen met de mondzorg voor zorgafhankelijke cliënten. Zij zorgen ervoor dat problemen worden verholpen en brengen de mondzorg op niveau in nauwe samenwerking met de zorginstellingen. Dit is het niveau van kwaliteit dat de IGJ vereist. De samenwerking met ACTA en Erasmus Universiteit maakt dat zij op het gebied van onderzoek vele hordes voorop liggen en zich ontfermen over de beste mondzorg voor ouderen met dementie, mensen met een beperking, mensen met een psychische aandoening en zelfs in de thuiszorg. Dankzij de expertise en professionele aanpak van Vitadent Mondzorg & Vitadent Academy, kunnen wij samen de leden van KenniZ nu nog breder ondersteunen. Denk hierbij aan:

• Kennisbank met instructies & informatie, altijd vrij toegankelijk voor zorgprofessionals;

• Kennis delen door middel van trainingen & opleidingen op diverse niveaus;

• Tevens kan Vitadent bij een negatief bezoek van de IGJ snel de zorgondernemer helpen: binnen drie tot zes maanden kunnen zij een mondzorg interventie opzetten en helpen om de kwaliteit van mondzorg weer te borgen;

Wil je direct aan de slag met mondzorg, neem dan contact op met KenniZ door een email te sturen naar het secretariaat of te bellen naar 085-800 0039.

Meer te weten komen over Vitadent? Bekijk de website www.vitadent.nl en de video.

Vitadent beeld tandarts oude vrouw

De business partners van KenniZ

Vegro logo 2021

LOGOSOVIB 1

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.55.22

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.59.33 copy

 

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.58.54

Portalise logo blauw staand met icoon en payoff

230511Rabobank Woordmerk Beeldmerk Signoff Gestapeld RGB

Logo Vitadent