ZSKlogo copy

Ben je op zoek naar subsidies en fondsen voor jouw innovatieve project of bijzondere doelgroep? ZorgSubsidieKalender is de grootste fondsen- en subsidiedatabase voor Zorg & Welzijn. Deze bevat ruim 1.000 regelingen en wordt wekelijks geactualiseerd.

Onze klanten zijn grote én kleinschalige zorginstellingen, welzijnsorganisaties, kennisinstituten, stichtingen, maatschappelijke organisaties en ondernemers. De database is voor hen een belangrijke ’levensader’ om geld te vinden voor hun projecten.

Zij vragen geld aan voor o.a. dagbestedingsactiviteiten, dementieprojecten, beleeftuinen, zorginnovaties etc.

Uniek in onze database is de kalenderfunctie. Je kijkt maanden vooruit waardoor je op tijd kunt beginnen met aanvragen. Je mist dus nooit meer een deadline! Maandelijks publiceren wij minstens 50 nieuwe regelingen.

Wil je zelf leren om subsidies en fondsen te werven? Volg dan de training ‘Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving!’. Na de training krijg je een jaar nazorg, dus tijdens het schrijven van je plannen kun je nog met je vragen bij ons terecht.

Wil je actueel subsidie- en fondsennieuws ontvangen? Meld je hier aan >>

Achtergrond zorgsubsidiekalender

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Download de KenniZ app en ontvang elke dag het nieuws van de kleinschalige zorg. Ontdek het voordeel en sluit aan als zorgpartner van KenniZ.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De business partners van KenniZ

Vegro logo 2021

LOGOSOVIB 1

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.55.22

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.59.33 copy

 

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.58.54

Portalise logo blauw staand met icoon en payoff

Rabobank

Logo Vitadent