Innovatie is key! In het huidige zorglandschap vraagt het nu om kennis & lef. Met als doel onze gezamenlijke missie te realiseren, alle kwetsbare bewoners, een warm & veilig thuis te bieden. 

Woensdag 8 juni hoor je alles over de laatste ontwikkelingen tijdens de Dag van de Zorgondernemer!  

190515 dvdz rw 700

 

Samen sterk in de kleinschalige zorg!

Het wordt een dag vol inspiratie & energie met een gemêleerd publiek van zorgprofessionals, starters in de zorg en gelouterde zorgondernemers.

Innovatie vormt de rode draad van dit seminar, met als belangrijkste onderwerpen kwaliteit, financiën en personeel. Op welke wijze kan innovatie de kleinschalige zorg laten ontwikkelen? De keynote sprekers vertellen hun verhaal, ervaringen en visie hierover. Gedurende de dag kan je aansluiten bij diverse inspirerende workshops, meld je aan voor 1-op-1 gesprekken met de KenniZ experts en laat je verrassen door de innovatiemarkt. Tijdens de lunchpauze staat er een grote verrassing op het menu! 

 

Programma woensdag 8 juni: 

08.00 tot 09.00 uur - Registratie & Inloop

09.15 tot 11.30 uur - Plenair deel 1

11.45 tot 12.35 uur - 1e workshopronde & 1-op-1 expertgesprekken

12.35 tot 13.40 uur -  Lunchpauze INCLUSIEF EEN VERRASSENDE WENDING  

13.55 tot 14.45 uur -  2e workshopronde & 1-op-1 expertgesprekken

14.50 tot 16.00 uur - Plenair deel 2 

16.00 tot 17.00 uur - Borrel

 

De dagvoorzitter 

Charlot van Stigt Thans 480x480

Maak kennis met Charlot van Stigt Thans, als dagvoorzitter zal zij deze mooie dag leiden. Een rol die perfect bij haar past! Met een achtergrond in Facilitity Management en de verantwoordelijk voor het klantbehoud, was ze jarenlang de schakel tussen de klant en het bedrijf. Naast die rol heeft ze ook veel bijeenkomsten begeleid. Zo heeft ze vanuit het dagvoorzitterschap uiteindelijk haar eigen bedrijf gestart: Makes Your Day. En is ze Partner bij Youfacilitate.

 

De keynote sprekers 

Brian Nieweg is bestuurder van Amado Zorg. Amado Zorg is een familiebedrijf biedt in twee woonhuizen zorg aan mensen met dementie. Zijn missie: ‘Ik wil levensgeluk bieden aan mensen met dementie. We streven naar een zo hoog mogelijke levenskwaliteit in de laatste fase van het leven van onze bewoners. Ik wil verschil maken met mijn bedrijf en een maatschappelijke impact creëren. Zo kan ik iets doen waar een ander iets aan heeft.’ Op het podium schijnt hij zijn licht over de uitdagingen van een private woonzorgondernemer. 

Theo van Uum, directeur langdurige zorg bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zal een van de topsprekers zijn tijdens het ochtendprogramma. Hij gaat in op het actuele beleid en vertelt onder andere wat de kijk van VWS is op innovatie en het grote belang van investeren daarin door de kleinschalige zorginstellingen.

Geboren met een ernstige fysieke handicap was de levensverwachting van Joost Nauta, gamechanger en verbinder, eigenlijk maar 5 jaar. Maar Joost zou Joost niet zijn, als hij met zijn eigenwijsheid er niet voor gezorgd heeft dat hij nu op zijn 46ste niet alleen lééft, maar ook het leven heeft gecreëerd waar velen van dromen. En heeft hij zich ontwikkelt tot een ondernemer ‘van de straat’ met een universele boodschap “Als ik het kan, kan jij het ook”. Hij deelt zijn inspirerende levensverhaal met de bijhorende pieken & dalen.

Directeur Gezondheidszorg bij de RabobankMichel Van Schaik, schijnt zijn licht over de macro-economische omstandigheden voor de kleinschalige zorg. 'Om onze gezondheidszorg ook voor toekomstige generaties hoogwaardig toegankelijk en betaalbaar te houden is een fundamentele transitie en hervorming noodzakelijk. Dat vraagt van zorgaanbieders een heldere visie, strategische keuzes en een bedrijfsmatige aanpak en werkwijze. Innovatie en ondernemerschap zijn daarvoor belangrijke 'drivers'. De sterke focus op reparatie-geneeskunde zal moeten verschuiven naar voorzorg en preventie. Mede gebruik makend van moderne technologische mogelijkheden worden waardeketens totaal anders ingericht.'

Tonko Wedda heeft een passie voor innovatie in de zorg. Hij heeft daarbij een bijzondere focus op thuiszorg- en ouderentechnologie. Tonko helpt veel zorgstart-ups in binnen- en buitenland om succesvol te worden. Dat doet hij onder meer als directeur van start-up accelerator Rockstart Health. Tonko is ook voorzitter van het bestuur van WDTM, de brancheorganisatie voor zorgtechnologie en zorginnovatie. Vanuit zijn eigen consultancypraktijk Growth!Consultants adviseert Tonko zorgorganisaties en bedrijven op het gebied van digitalisering en innovatie. Met zijn ervaring zorgt hij voor een mooie aanvulling op dit event en draagt hij zorg voor zichtbaarheid voor diverse zorgorganisaties tijdens een speciaal onderdeel van deze dag.

Als senior specialist bouw & vastgoed & woningcorporaties bij de Rabobank, adviseert en ondersteunt Aart Cooiman relatiemanagers over vraagstukken van klanten en prospects. Zijn werkgebied is grond-, project-, bouw- en beleggingsfinancieringen van te verhuren en te verkopen vastgoed. Ook is hij als sectorspecialist woningcorporaties betrokken bij ontwikkelingen rond wonen. Denk aan nieuwe woonvormen tussen huur en koop, coöperatieve initiatieven, het commercieel zorgvastgoed eerste lijn. Op het podium zal Aart de locale ontwikkelingen toelichten.

 

Ben jij erbij?

  • Zet het seminar alvast in je agenda en meld je aan voor een toegangskaart. Wist je dat je als zorgpartner van KenniZ direct 2 toegangskaarten gratis kan activeren?
  • Uiteraard volgt het KenniZ platform de richtlijnen van het RIVM rondom corona op de voet.

 

Datum, Locatie & Kosten 

  • Datum: Woensdag 8 juni 2022
  • Locatie: Rabobank, Croeselaan 18, 3521 CB in Utrecht
  • Ben je zorgpartner van KenniZ? Dan krijg je 2 toegangskaarten gratis t.w.v 199 euro. Je dient deze nog wel te activeren. Dat kan onderaan deze pagina bij 'Aanmelden & activeren gratis toegangskaart'. Je kan uiteraard meer toegangskaarten kopen met de speciale zorgpartnerkorting, de kosten zijn dan 99 euro ex btw per extra toegangskaart. Ben je (nog) geen zorgpartner, dan zijn de kosten voor een toegangskaart 199 euro ex btw.                    

Reeds geactiveerde toegangskaart seminar 2020 of 2021

Had jij al een toegangskaart geactiveerd (en betaald) voor het seminar 2020, die geannuleerd werd ivm corona. Dan blijft deze uiteraard geldig en hoef je niet het opnieuw te activeren. 

 

Annuleringsbeleid (** gratis toegangskaart)

Wanneer je een gratis toegangskaart hebt geactiveerd, maar toch niet kan komen; bij een afmelding van 5 werkdagen van te voren, worden er geen annuleringskosten gerekend. Bij no-show brengen wij de kosten per afmelding in rekening voor reeds gemaakte eventkosten, organisatie & food waste. Als je voor een toegangskaart hebt betaald, wordt het geld alleen geretourneerd, wanneer de afmelding 6 weken of eerder is voorafgaand het event.

 

Aanmelden  

Invalid Input
Maak een keuze
Vul uw organisatie in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een contactpersoon in
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
U bent verplicht akkoord te gaan met ons annuleringsbeleid om deel te kunnen nemen aan het seminar.
Invalid Input

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Download de KenniZ app en ontvang elke dag het nieuws van de kleinschalige zorg. Ontdek het voordeel en sluit aan als zorgpartner van KenniZ.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De business partners van KenniZ

Vegro logo 2021

LOGOSOVIB 1

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.55.22

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.59.33 copy


Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.58.54

Portalise logo blauw staand met icoon en payoff

Rabobank